Descripció
Soc la Daylí Remuiñan i porto endavant el projecte
AL NATURAL | ALIMENT VIU apostant per la fermentació com a eina de recuperació d’hàbits i tècniques culinàries ancestrals com a forma d’arrelar-nos en un món cada vegada més desconnectat de la seva naturalesa més simple i profunda.
Les vies d’actuació del projecte són:
- Tallers presencials i on-line de fermentació i alimentació natural
- Divulgació per xarxes socials i altres
- Elaboració de ferments naturals sense pasteuritzar per venda directa (pròximament) Es pretén divulgar i ensenyar a les persones a fermentar fàcilment a casa, per tal d’incorporar un aliment viu, és a dir, ple de microorganismes (probiòtics) beneficiosos pel sistema digestiu (i general) per tal de potenciar la seva salut i estat d’ànim per a aconseguir una alimentació més natural i alineada amb la naturalesa.
¿Vols que doni un taller al teu establiment/casa/restaurant? Contacta amb mi!