Notícies

Oberta la convocatòria de subvencions per als esportistes gironins que participen en competicions federades

Foto : Oberta la convocatòria de subvencions per als esportistes gironins que participen en competicions federades

Les sol·licituds es poden presentar fins al proper 10 de setembre i la línia d'ajuts té una dotació de 150.000 euros

La Diputació de Girona, a través del servei d'Esports, ha obert la convocatòria del 2024 de subvencions del programa E de suport als esportistes gironins que participen de manera individual o en parella en competicions federades, tant d'àmbit estatal com internacional. 

Es tracta d'una línia d'ajuts que vol reivindicar el paper d'aquests esportistes en la projecció internacional de les comarques gironines, a més de promoure l'activitat física i esportiva entre la ciutadania de la demarcació. 

En aquesta convocatòria, hi poden concórrer esportistes _o els seus representants legals, si són menors d'edat_ que, com a mínim, compleixin un dels requisits següents:

  • Ser esportista d'alt nivell esportiu reconegut pel Consell Superior d'Esports o el Consell Català de l'Esport.
  • Ser esportista d'alt rendiment esportiu reconegut pel Consell Superior d'Esports (certificat AR). 
  • Ser esportista que hagi acabat entre els tres primers en la classificació del campionat d'Espanya, o que participi en un campionat Europeu, Mundial o en uns Jocs Olímpics i acrediten estar empadronats a la demarcació de Girona. 

La dotació de la convocatòria és de 150.000 euros, amb un import mínim de 200 euros i un màxim de 3.000 euros per a les persones beneficiàries. Les sol·licituds es poden presentar fins al proper 10 de setembre.