Notícies

Miquel Noguer assisteix a l'ordenació episcopal de Monsenyor Josep-Lluís Serrano com a bisbe coadjutor d'Urgell

Foto : Fotos: Bisbat d'Urgell

La catedral de Santa Maria d'Urgell ha estat escenari aquest dissabte de l'ordenació episcopal de Monsenyor Josep-Lluís Serrano com a bisbe coadjutor d'Urgell. Ha estat una cerimònia solemne que ha aplegat centenars de persones, des de familiars del nou bisbe i feligresos fins a representants eclesiàstics i institucionals.

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha estat un dels assistents a l'acte, que també ha comptat amb la presència del cap del Govern d'Andorra, Xavier Esport, i el president de la Generalitat de Catalunya, Salvador Illa. 

D'aquesta manera, Monsenyor Serrano (Tivissa, Ribera d'Ebre, 1977) succeirà en un futur l'actual arquebisbe i copríncep d'Andorra, Joan Enric Vives, quan es produeixi el seu cessament, per jubilació o altres causes. El nou coadjutor d'Urgell va ser nomenat a finals de juliol pel papa Francesc. 

El temple de la Seu d'Urgell no acollia una ordenació episcopal des de feia cinquanta-tres anys, quan va ser ordenat bisbe Joan Martí el 31 de gener de 1971.