Notícies

Sant Feliu de Guíxols nomena fill predilecte l'advocat, polític i professor Josep López de Lerma 

Foto : Sant Feliu de Guíxols nomena fill predilecte l'advocat, polític i professor Josep López de Lerma 

Josep López de Lerma (Sant Feliu de Guíxols, 1950) ha estat nomenat aquest dissabte al matí fill predilecte del seu municipi natal en reconeixement a la seva trajectòria personal i professional. L'acte, obert a tota la ciutadania, ha tingut lloc al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer amb la presència d'autoritats i veïns del municipi baix-empordanès. 

Hi havia, entre d'altres, l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols i diputat de la Diputació de Girona, Carles Motas; el vicepresident quart, Jordi Camps; la consellera de Territori, Habitatge i Transició Ecològica, Sílvia Paneque, i el senador Martí Sans. 

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va acordar atorgar la distinció a l'advocat, polític i professor en la sessió plenària del 25 de juliol passat. S'hi va posar en relleu que ha estat un «guixolenc que ha ocupat càrrecs d'alta responsabilitat en l'àmbit local, autonòmic i estatal, amb una reconeguda carrera com a advocat, docent i assessor que l'han portat a la primera línia, sempre reivindicant i mostrant especial sensibilitat per Sant Feliu de Guíxols».