Notícies

El 36è Girona Film Festival inaugura la programació Alpha, centrada en l'animació, la videocreació i els videoclips

Foto : Fotografies: Casa de Cultura - Diputació de Girona

La vicepresidenta segona, Gemma Geis, ha participat en la presentació, que ha tingut lloc aquesta tarda a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona

La 36a edició del festival de cinema de Girona s'allargarà fins aquest dissabte, 14 de setembre
 
El Girona Film Festival dona el tret de sortida a la seva 36a edició amb la novetat que se celebrarà en dues parts: Alpha i Beta. Alpha tindrà lloc del 12 al 14 de setembre, i constarà de la projecció de 428 curts de dibuixos animats, videocreació i videoclip. Beta, del 6 al 9 de novembre, donarà pas als documentals, la ficció i la secció infantil. 

La primera part s'ha inaugurat amb el curtmetratge Destino, de Dalí i Disney, finalitzat el 2003. La sessió ha estat presentada per Montse Aguer, directora dels museus Dalí. Durant tres dies es podran veure gratuïtament totes les projeccions, a tres sales de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona. 

Aquesta 36a edició del Girona Film Festival, que s'ha presentat aquest dijous a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, ha comptat amb la presència de la vicepresidenta segona de la Diputació de Girona, Gemma Geis; el director del festival, Lluís Valentí; la directora dels museus Dalí, Montse Aguer, i el galerista, fotògraf i membre del jurat de videocreació, Uxval Gochez.

La vicepresidenta segona Gemma Geis ha destacat que «des de la Diputació de Girona apostem per la cultura i també pel cinema, i per això col·laborem estretament amb el festival, perquè aquest certamen és una oportunitat per als ciutadans de les comarques gironines de veure una mostra del bo i millor del panorama cinematogràfic internacional, alhora que representa també un estímul molt necessari per al sector»