Notícies

Inaugurat oficialment el nou camp de gespa artificial de Sant Jaume de Llierca

Foto : Inaugurat oficialment el nou camp de gespa artificial de Sant Jaume de Llierca

Coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, va participar ahir a la tarda en la inauguració oficial del nou camp de gespa artificial de Sant Jaume de Llierca.

L'Ajuntament va decidir tirar endavant aquesta actuació fa dos anys, després que la sequera generés molts problemes per mantenir una gespa natural de qualitat. Les obres també han inclòs un millor condicionament de l'entorn del camp i un sistema de sanejament per recuperar l'aigua de pluja i de reg.

L'equip de futbol, el CF Sant Jaume, ja va poder gaudir-ne en el tram final d'aquesta temporada passada, a 2a Catalana, i la voluntat és anar dinamitzant la instal·lació. De fet, durant el mes de juny, ja s'hi va disputar la primera edició del Torneig de la Cabra d'Or, que va reunir quatre equips de veterans de la comarca, i els nens de l'escola, situada just al costat, en podran disposar a partir d'aquest nou curs escolar. 

El president de la Diputació, Miquel Noguer, va remarcar que la corporació sempre està al costat dels ajuntaments per tal que puguin executar projectes «necessaris»: «Es tracta d'un equipament desitjat per Sant Jaume de Llierca i que, sens dubte, li permetrà fer un salt de qualitat».

La jornada va acabar amb un amistós entre el CF Sant Jaume i la UE Olot, amb la victòria, per 2 a 3, dels olotins. Els dos clubs tenen vigent un acord d'afiliació des del 2017, si bé han mantingut durant aquests anys la seva identitat pròpia.

L'acte també va comptar, entre d'altres, amb la presència de l'alcalde de Sant Jaume de Llierca, Jordi Cargol; el directiu de la Federació Catalana de Futbol, Carles Mallart; el president del CF Sant Jaume, Joan Agustí, i el president de la UE Olot, Joan B. Agustí.