Notícies

Miquel Noguer rep a la Diputació el president i l'entrenador del primer equip del Girona FC

Foto : Miquel Noguer rep a la Diputació el president i l'entrenador del primer equip del Girona FC

Aprofitant l'aturada de LaLiga per la disputa de partits de seleccions, el president del Girona FC, Delfí Geli, i l'entrenador del primer equip, Míchel, han visitat la Diputació de Girona, on han mantingut una trobada amb el president, Miquel Noguer, que els ha desitjat molta sort per a aquesta temporada que tot just acaba de començar i que serà històrica per al club i per a la demarcació per la participació a la Champions League, la principal competició europea en l'àmbit de clubs. 

La Diputació de Girona fa molts anys que dona suport al Girona FC, i, de fet, actualment hi ha vigent un acord de col·laboració fins al 2026 que permet aprofitar la plataforma mediàtica de l'entitat per fer promoció del territori i difondre la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinacions turístiques de renom internacional. 

El president, Miquel Noguer, els ha obsequiat amb un lot de productes Girona Excel·lent, el segell de qualitat agroalimentària de la Diputació de Girona. Posteriorment, Míchel també ha signat el Llibre d'Honor de la corporació.