Notícies

Visita institucional del president de la Diputació a la seu de Noel Alimentària, a Sant Joan les Fonts

Foto : Visita institucional del president de la Diputació a la seu de Noel Alimentària, a Sant Joan les Fonts

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha participat en una visita institucional, que ha tingut lloc aquest matí a la planta principal de producció de l'empresa càrnia Noel Alimentària, a Sant Joan les Fonts (Garrotxa). També hi han estat presents, entre d'altres, el ministre d'Indústria i Turisme, Jordi Hereu; el subdelegat del Govern espanyol a Girona, Pere Parramon, i el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach.

Durant el recorregut per les instal·lacions, han conegut les últimes novetats en digitalització i automatització dels processos i la sostenibilitat dels productes.

Fundada el 1940, l'empresa Noel Alimentària es dedica al sector alimentari i està especialitzada en la comercialització d'embotits, productes cuits, curats i plats cuinats.

Actualment, disposa de quinze centres de producció repartits arreu de Catalunya i de l'Estat espanyol, a més de filials i delegacions als Estats Units i la Xina. L'empresa compta amb una plantilla de més de 2.600 treballadors.