Notícies

PIMEC commemora els primers 50 anys d'història amb un acte a Girona amb empresaris de la demarcació

Foto : PIMEC commemora els primers 50 anys d'història amb un acte a Girona amb empresaris de la demarcació

La vicepresidenta segona, Gemma Geis, va ser present a l'acte, en el qual es va fer balanç de la feina feta i dels reptes de futur de les pimes, atès el context econòmic actual

Més de 250 empresaris de la demarcació de Girona van assistir aquest dijous a la tarda a l'acte de commemoració dels 50 anys de PIMEC, que va tenir lloc al Girona Hub, a la Farinera Teixidor de Girona. La trobada s'emmarca en el tour territorial que el president de la patronal, Antoni Cañete, està fent arreu del territori català amb l'objectiu de retre comptes de la feina feta, analitzar els reptes de futur i escoltar les inquietuds del teixit empresarial. 

L'acte va comptar amb l'assistència, entre altres autoritats, de l'alcalde de Girona, Lluc Salellas; el subdelegat del Govern espanyol a Girona, Pere Parramon; la vicepresidenta segona de la Diputació de Girona, Gemma Geis, i la delegada de la Generalitat a Girona, Anna Torrentà. 

La benvinguda a la jornada, amb el títol «50 anys d'activisme empresarial», va anar a càrrec del president de PIMEC Girona, Pere Cornellà, que va valorar la tasca com a agent social més representatiu de les pimes i les persones autònomes, la qual «es materialitza territorialment a través de la col·laboració amb els gremis i les associacions». 

També hi van intervenir la directora general de Lletera Industrial Làctia, Alba Serra, i el president de l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona i vicepresident de la Federació d'Hostaleria de Girona, Xavier Garcia. 

L'esdeveniment es va tancar amb un col·loqui entre Antoni Cañete i el president del Girona FC, Delfí Geli, que van explorar els reptes econòmics i empresarials actuals. Geli va manifestar que «els nostres empresaris han de ser presents en les decisions que corresponen als seus sectors».