Notícies

El nou edifici de la Diputació de Girona es construirà al solar del carrer Puigsacalm

Foto : El nou edifici de la Diputació de Girona es construirà al solar del carrer Puigsacalm

L'entitat supramunicipal inclourà en el projecte un nou parc infantil, o equivalent, a la zona i es podrà fer cessió d'ús temporal d'un espai dins el nou edifici d'acord amb les necessitats de l'Associació de Veïns

La Diputació de Girona construirà un nou edifici per a usos administratius en un solar al carrer Puigsacalm del barri de Montilivi. L'ens supramunicipal va adquirir aquesta parcel·la el febrer del 2023 mitjançant una mutació demanial efectuada amb l'Ajuntament de Girona, el qual, a canvi, va esdevenir titular de l'antiga seu de la UNED, situada al Barri Vell, a tocar de l'antic cinema Modern.

Aquest terreny està qualificat com a equipament en el Pla General d'Ordenació Urbana i, en aquesta línia, la Diputació de Girona ha presentat al consistori el projecte de Pla Especial d'Usos per poder construir l'edifici, que ara ha de validar l'Ajuntament. El projecte de l'edifici inclourà un nou parc infantil, o equivalent, a la zona i es podrà fer cessió d'ús temporal d'un espai dins el nou edifici d'acord amb les necessitats de l'Associació de Veïns.