Notícies

Miquel Noguer assisteix a la Comissió de Diputacions, Cabildos i Consells Insulars de la FEMP, a Sevilla

Foto : Miquel Noguer assisteix a la Comissió de Diputacions, Cabildos i Consells Insulars de la FEMP, a Sevilla

El conjunt monumental de San Luis de los Franceses, a Sevilla, ha estat l'escenari aquest dilluns de la trobada de diputacions de tot l'Estat, organitzada per la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP). 

El president de la Diputació de Girona i vocal de la Junta de Govern de l'ens, Miquel Noguer, ha assistit a una reunió en què s'ha destacat la necessitat d'una coordinació acurada entre tot el món local per desenvolupar polítiques en favor de la ciutadania i garantir la cohesió social, territorial i digital en el territori. 

Prèviament, els representants institucionals han estat a la seu de la Diputació de Sevilla, on han signat al Llibre d'Honor i s'han fet una fotografia de grup. A més de Miquel Noguer, també hi han assistit els presidents i presidentes de les altres diputacions catalanes: Lluïsa Moret (Barcelona), Noemí Llauradó (Tarragona) i Joan Talarn (Lleida). 

Aquesta és la primera reunió de la Comissió de Diputacions, Cabildos i Consells Insulars de la FEMP en el mandat 2023-2027, després de la seva constitució en el Senat durant el febrer passat.