Saltar al contingut
Arxiu i memòria

Arxius, memòria i futur

922-2014. Documents de Girona

Aquests propers mesos es podrà veure a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Girona, l'exposició coorganitzada per la Diputació i l'Ajuntament de Girona «Documents de Girona, 922-2014. Arxius, memòria i futur». Aquesta mostra, que ha estat la principal activitat paral·lela al Congrés d’Arxius i Indústries Culturals celebrat a la ciutat de Girona de l’11 al 15 d’octubre, és una de les dues grans exposicions del cicle anual de la Casa de Cultura.

L’objectiu de l’exposició és acostar als ciutadans de Girona i de les comarques gironines les riqueses del patrimoni documental públic dels diversos arxius de la ciutat de Girona, que conserven milers de quilòmetres de documents del passat i del present, que són testimoni i prova de la gestió dels nostres afers com a societat i que, alhora, han esdevingut o esdevindran la nostra memòria.

L'exposició analitza i exhibeix el present i el futur del món dels documents, de la informació i dels arxius, i vol acostar el públic al lloc i als objectes de treball dels arxivers: a l’organització i difusió del patrimoni documental custodiat durant segles i al seu treball, centrat en la conservació i l’accés als documents que produïm actualment per a les generacions presents i futures.

Exposició virtual: http://www.arxiudiputaciogirona.cat/exposicio-virtual-documents-de-girona-922-2014/

 

Documentació

Catàleg