Sol·licitud a una activitat

Per confirmar la sol·licitud a una activitat dels Programes Pedagògics cal clicar el botó de "Confirmar sol·licitud" que rebreu al vostre correu un cop omplert el següent formulari.

Seleccioneu l'ativitat a la qual voleu fer la sol·licitud

El preu de l'activiat Les basses del Terrisser és de 9.5€ per alumne. Podeu gaudir d'aquesta activitat subvencionada per 5.5€ per alumne omplint aquest formulari.

Recordeu que heu de reservar el dia i l'activitat amb el centre patrimonial abans de fer la sol·licitud mitjançant el formulari de la Diputació de Girona. L'entitat La Copa, SCC us proporcionarà un codi d'inscripció que haureu de posar a continuació.
Pàgina web : www.lacopa.cc
Telèfon : 646415093
Correu electonic : info@lacopa.cc





Centre
Tutor responsalbe



No
Si
Ns/Nc
Sol·licitud de l'activitat
Les basses del Terrisser
La Copa, SCC
No
Si
No
Si


      alumnes x 5.5€/alumne = 0€



      Política de protecció de dades de la Diputació de Girona:

      1. El Responsable de Tractament de les vostres dades és la Diputació de Girona.
      2. La finalitat del tractament de les dades de caràcter personal és comunicar-vos informació rellevant i activitats referents als Pogrmes Pedagogics.
      3. Les vostres dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment, així com tampoc es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals.
      4. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat segons es preveu a la norma. (Més informació)

      La Diputació de Girona utilitzarà les vostres dades per a trametre-us comunicacions sobre la seva activitat que us puguin ser d'interès.