Sol·licitud a una activitat

Per confirmar la sol·licitud a una activitat dels Programes Pedagògics cal clicar el botó de "Confirmar sol·licitud" que rebreu al vostre correu un cop omplert el següent formulari.

Seleccioneu l'ativitat a la qual voleu fer la sol·licitud

El preu de l'activiat Quin os soc? és de 5.6€ per alumne. Podeu gaudir d'aquesta activitat subvencionada per 4.1€ per alumne omplint aquest formulari.

Recordeu que heu de reservar el dia i l'activitat amb el centre patrimonial abans de fer la sol·licitud mitjançant el formulari de la Diputació de Girona. L'entitat Escola de Natura - Fundació Esplai Girona us proporcionarà un codi d'inscripció que haureu de posar a continuació.
Pàgina web : https://www.fundacioesplaigirona.cat/
Telèfon : 972249326
Correu electonic :





Centre
Tutor responsalbe



No
Si
Ns/Nc
Sol·licitud de l'activitat
Quin os soc?
Escola de Natura - Fundació Esplai Girona
No
Si
No
Si


      alumnes x 4.1€/alumne = 0€



      Política de protecció de dades de la Diputació de Girona:

      1. El Responsable de Tractament de les vostres dades és la Diputació de Girona.
      2. La finalitat del tractament de les dades de caràcter personal és comunicar-vos informació rellevant i activitats referents als Pogrmes Pedagogics.
      3. Les vostres dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment, així com tampoc es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals.
      4. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat segons es preveu a la norma. (Més informació)

      La Diputació de Girona utilitzarà les vostres dades per a trametre-us comunicacions sobre la seva activitat que us puguin ser d'interès.