Màrqueting directe i fidelització de clients

Bisbal d'Empordà, la

Data d’inici 23/09/2024
Data de finalització 11/11/2024
Durada 25 hores
Horari Cada dilluns de 15 a 18h

Descripció

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà organitza el curs ‘Màrqueting directe i fidelització de clients’, que tindrà lloc a l’Ajuntament Vell (carrer Mesures, 17 de la Bisbal). És totalment gratuït, té una durada de de 25 hores i arrenca aquest mes: es farà cada dilluns de 15 a 18 h, del 23 de setembre a l’11 de novembre. La formació va dirigida principalment a persones que es trobin en actiu, ja sigui per compte propi o assalariades, alhora que també s’hi ha fet una reserva de places per a persones que es troben en situació d’atur.

Els objectius d’aquest curs son augmentar la quota de clients i de facturació incidint en les relacions de fidelització a llarg termini mitjançant la transformació de compradors en clients recurrents, evitar la fuga de clients, enfortir la relació amb la clientela, coneixement de noves tècniques de venda, establir relacions a llarg termini i tot un seguit d’estratègies enfocades a la fidelització.

La formació, organitzada per l’Ajuntament de la Bisbal, compta amb la col·laboració de l’empresa Mentors & Formadors, la UIER – Unió Intersectorial d’Empresaris del Ripollès, la Cambra de Comerç de Girona i la Cambra de Comerç de Palamós. Per inscriure’s, cal adreçar-se a l’Àrea de Desenvolupament Local i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà mitjançant el correu ocupacio@labisbal.cat o bé al telèfon 972 64 68 06.

Màrqueting directe i fidelització de clients

Comparteix

Organitza

Bisbal d'Empordà

Col·labora

Ajuntament de la Bisbal d'Empordà, UIER, Cambra de Comerç de Girona i la Cambra de Comerç de Palamó

Preu Gratuït
Persones destinatàries Treballadores, Aturades, Empresàries, Emprenedores
Certificat d’assistència No
Pràctiques a l’empresa No
Família Comerç i màrqueting

Voleu rebre alertes de formacions similars?

Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.