El procés d'encologia i el tas

Girona

Data d’inici 15/10/2024
Data de finalització 03/12/2024
Durada 40 Hores
Horari Dimarts i Dijous de 17:00h a 20:00h (15, 29, 31 d'octubre és comença a les 16:00h)

Descripció

Objectiu general:

Identificar els principals conceptes relacionats amb l'enologia i la producció del vi i adquirir les habilitats necessàries per fer un tast. 
 
Objectius específics:
Identificar els diferents tipus de vi, les composicions i l'etiquetatge. Analitzar les fermentacions i acabat dels vins. Realitzar un tast de vi identificant els aspectes que intervenen.
 
Per normativa en aquest curs no poden participar treballadors de l'Administració Pública.
 
Curs per a treballadors/es en actiu o fixes discontinus amb places limitades per a aturats/des.
El procés d'encologia i el tas

Comparteix

IDFO

Organitza

IDFO

Preu 100% subvencionat
Persones destinatàries Treballadores, Aturades, Empresàries, Emprenedores
Certificat d’assistència
Pràctiques a l’empresa No
Família Hostaleria i turisme

Voleu rebre alertes de formacions similars?

Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.