El procés d'encologia i el tas
Girona
Data d’inici
15/10/2024
Data de finalització
03/12/2024
Durada
40 Hores
Horari
Dimarts i Dijous de 17:00h a 20:00h (15, 29, 31 d'octubre és comença a les 16:00h)
Descripció
Objectiu general:
Identificar els principals conceptes relacionats amb l'enologia i la producció del vi i adquirir les habilitats necessàries per fer un tast.
Objectius específics:
Identificar els diferents tipus de vi, les composicions i l'etiquetatge. Analitzar les fermentacions i acabat dels vins. Realitzar un tast de vi identificant els aspectes que intervenen.
Per normativa en aquest curs no poden participar treballadors de l'Administració Pública.
Curs per a treballadors/es en actiu o fixes discontinus amb places limitades per a aturats/des.
Organitza
IDFO
Contacte
informacio.cg@idfo.com
Preu
100% subvencionat
Persones destinatàries
Treballadores, Aturades, Empresàries, Emprenedores
Certificat d’assistència
Sí
Pràctiques a l’empresa
No
Família
Hostaleria i turisme
Voleu rebre alertes de formacions similars?
Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.