Seguretat alimentària, al·lèrgies i intoleràncies a l'hostaleria

MUNICIPI DESCONEGUT

Data d’inici 24/03/2026
Data de finalització 24/03/2026
Horari null

Descripció

OBJECTIUS DEL CURS:

Assegurar el nivell de coneixements adequat en relació amb els requisits d'higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions de les seves actituds i comportaments en la salubritat dels aliments, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.

PROGRAMA:
  • Legislació aplicable als manipuladors d’aliments i als operadors
  • Definició de manipulador d’aliments i responsabilitats
  • Bones Pràctiques de Manipulació d'aliments
  • Resum Prerequisits i APPCC
  • Neteja i desinfecció
  • Contaminacions encreuades
  • Emmagatzematge d’aliments i etiquetatge
  • Traçabilitat
  • Al·lèrgens i intoleràncies
  • Exemples pràctics

Comparteix

Organitza

Fundació d'Estudis Superiors d'Olot

Format Presencial
Destinataris Treballadors, Aturats, Empresaris, Emprenedors
Certificat d’assistència No
Pràctiques a l’empresa No
Família ALTRES

Voleu rebre alertes de formacions similars?

Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.