Seguretat alimentària, al·lèrgies i intoleràncies a l'hostaleria
MUNICIPI DESCONEGUT
Data d’inici
24/03/2026
Data de finalització
24/03/2026
Horari
null
Descripció
OBJECTIUS DEL CURS:
Assegurar el nivell de coneixements adequat en relació amb els requisits d'higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions de les seves actituds i comportaments en la salubritat dels aliments, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.
PROGRAMA:- Legislació aplicable als manipuladors d’aliments i als operadors
- Definició de manipulador d’aliments i responsabilitats
- Bones Pràctiques de Manipulació d'aliments
- Resum Prerequisits i APPCC
- Neteja i desinfecció
- Contaminacions encreuades
- Emmagatzematge d’aliments i etiquetatge
- Traçabilitat
- Al·lèrgens i intoleràncies
- Exemples pràctics
Organitza
Fundació d'Estudis Superiors d'Olot
Format
Presencial
Destinataris
Treballadors, Aturats, Empresaris, Emprenedors
Certificat d’assistència
No
Pràctiques a l’empresa
No
Família
ALTRES
Voleu rebre alertes de formacions similars?
Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.