La Principal de la Bisbal-Serenata.cat
Grup professional
Música
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

La Principal de la Bisbal es complau a oferir-los una proposta de concert centrada en música popular, tant d’autor com tradicional. Al programa trobem diferents estils: obres líriques, temes estàndard, cançons populars, nova cançó i música instrumental dels nostres clàssics. Un repertori que, sens dubte, reflecteix l’esperit del nostre país, així com la diversitat d’estètiques de la seva música. L’objectiu, però, no és mostrar les obres més representatives de les antigues serenates de festa major, sinó renovar i actualitzar aquest format de concert totalment acústic en formació de cobla, de tal manera que el públic pugui apreciar tant l’evolució de l’estil de l’orquestra com la relació directa entre els músics i les quatre veus solistes.

Currículum

Nascut en plena pandèmia, l'espectacle Cançons de mar i muntanya ja ha estat presentat al castell de Sant Gregori, el Vendrell, l’Auditori de Girona, la Batllòria, Seva, Cruïlles, Canovelles, Ribes de Freser, Vilassar de Dalt, Vic, Mollerussa, Vivers (Catalunya del Nord), Breda, l’Esquirol, Sentmenat, Riudarenes, Begur, Cabrera de Mar, Vilafranca del Penedès o Palafrugell.

Fitxa artística
Autoria:Diversos
Direcció:
:Veus Fàtima Ayats, soprano Anna Quintana, mezzo Xavier Benítez, tenor Iago Garcia, baríton Músics Ferran Miàs, flauta, flautí, tenora i saxo tenor Lluís Pujals, oboè, clarinet i saxo alt Pere Rabasseda, clarinet, flabiol i saxo baríton Gabriel Castelló, clarinet i guitarra elèctrica Jordi Gil, trompeta i fliscorn Albert Font, trompeta, fliscorn i violí Gerard Serrat, fiscorn i trombó Manel Juste, fiscorn i trombó Jordi Carreras, teclats, tenora i saxo tenor Jordi Company, contrabaix i baix elèctric Robert Font, percussió i bateria Direcció musical Francesc Cassú
Durada de l'espectacle:1 h 30 min
Públic:Familiar
Edats:--
Fitxa tècnica
Mides escenari:
Temps de muntatge:
Temps de desmuntatge:
Requeriments tècnics per l'espaiMicrofonia i so propi de l'orquestra.
Llum frontal per il·luminar l'escenari i contrallum semizenital per il·luminar les partitures a càrrec del teatre.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Gerard Serrat - Ferran Miàs
Nom del grup:
La Principal de la Bisbal
Telèfon mòbil:
626058761
Adreça electrònica:
info@laprincipaldelabisbal.com
Municipi:
Girona
Codi postal:
17001
Web:
www.laprincipaldelabisbal.com
Import del caixet
3.000 euros
Exempt d'IVA
Etiquetes
Auditori
Valoracions
0 / 5
0 valoracions