Espai de joc lliure Ludus Mundi
Ludus Mundi-Espai de joc lliure
Ludus Mundi-Espai de joc lliure
Ludus Mundi-Espai de joc lliure
Grup amateur
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

En aquest espai obert de joc lliure, els més petits podran jugar amb els pares, amb materials de fusta i suro. Hi ha una zona de coixins tous, panera dels tresors i circuit de psicomotricitat. Tot l’espai de joc es desplega sobre una moqueta gran, amb alguns elements que poden estar per fora de la moqueta.

Currículum

Fa més de deu anys que oferim l’espai de jocs de taula moderns a escoles, centres cívics, la Universitat, acadèmies d’idiomes, l’EOI, festes populars, parcs de Nadal, festivals, fires... Tenim programació fixa de sessions de jocs de taula dins el projecte Esfera lúdica en diferents centres cívics i locals socials de la ciutat de Girona (Centre Cívic Barri Vell - Mercadal, Espai Cívic de la Rosaleda, Espai Social de Sant Daniel, Espai Social de Montjuïc, Centre Cívic Pla de Palau, Centre Cívic Santa Eugènia, Centre Cívic Pont Major, etc.). Hem creat i dirigim el festival Ludivers de Girona, que té lloc cada any a final de maig, i que forma part de Girona, Ciutat de Festivals (www.ludivers.cat). Per Nadal coordinem el Nadal als Barris de Figueres amb espais de jocs, tallers, espectacles, etc. Creiem que el joc també és cultura!

Fitxa artística
Autoria:Ludus Mundi
Direcció:
:Dinamitzadors propis amb una gran experiència i que són els encarregats de dirigir l'espai i fer jugar el públic assistent.
Durada de l'espectacle:2 h / 4 h / tot el dia
Públic:
Edats:D'1 a 5 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:L'espai de joc necessari s'adapta a qualsevol dimensió i forma. Partim d'una moqueta d'uns 5 m x 5 m (25 metres quadrats).
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:30 min
Requeriments tècnics per l'espaiEs necessita moqueta per a la zona de joc. Si es disposa de moqueta, millor; si no, la portaríem nosaltres mateixos. Cal mirar dimensions necessàries amb l'organització.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Pau Regincós Seguí
Nom del grup:
Ludus Mundi
Telèfon mòbil:
606194114
Adreça electrònica:
info@ludusmundi.com
Municipi:
Girona
Codi postal:
17001
Web:
www.ludusmundi.com
Import del caixet
300 euros (2 h) - 450 euros (4 h) - 650 euros (tot el dia)
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Espectacle de carrer
Valoracions
0 / 5
0 valoracions