Associació Del Gremi-Flit
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

La Marta i en Miquel van a passar un cap de setmana en una masia rural, per desconnectar i arreglar la distància que últimament ha crescut entre ells. Al viatge els acompanya la Lluna, la germana de la Marta, que s’ha apuntat a un retir proper a la masia rural. No sempre és fàcil trobar el camí que et porta a la destinació final, així com tampoc ho és confiar en els altres. Endinsa’t en aquest trepidant viatge que es convertirà en una comèdia fresca sobre com les distàncies curtes resulten d’allò més incòmodes.

Currículum

La productora teatral Del Gremi neix el 2023 gràcies a actors i actrius provinents del món de la improvisació. Després d’estar alguns anys treballant plegats ha nascut la inquietud de formar un equip polivalent per dur a terme obres humorístiques de creació pròpia i organitzar espectacles d’improvisació recurrents. Lift ha estat la primera producció de l’associació sense ànim de lucre Del Gremi, i té per objectiu ser representada en petit format i en espais singulars, amb la qual cosa s’aconsegueix crear un vincle intimista amb l’espectador. Els espectacles d’improvisació són la nostra pròpia raó de ser i ens encanta portar l’humor i la improvisació en català arreu del territori.

L’abril del 2023 estrenem espectacles d’improvisació a Olot i fem actuacions diverses en festes majors durant la primavera i l’estiu (Sala El Torín, Teatre Principal d’Olot, Sant Feliu de Pallerols, Riudaura, l’Hostal del Sol...). El juny del 2023 estrenem la peça de microteatre Lift, amb més de vint funcions en quatre mesos en teatres, festivals, cases particulars, museus... El setembre del 2023 fem una estrena al Festival Improvist d’Olot (funcions periòdiques d’improvisació al Teatre Principal d’Olot). Aviat estrenem dues peces de microteatre que acompanyen Lift, per fer una trilogia d’espectacles en petit format que tenen lloc en espais singulars (un ascensor, un cotxe i un lavabo de discoteca).

Fitxa artística
Autoria:Anna Aumatell
Direcció:
Actor/Actriu:Jordi Cortés
Actor/Actriu:Sara Gonzàlez
Actor/Actriu:Usu Tambadou
Actor/Actriu:Anna Aumatell
Director/a:Xevi Rossell
Director/a:Mireia Tresserras
Durada de l'espectacle:20 min
Públic:Familiar
Edats:--
Fitxa tècnica
Mides escenari:Cal un espai de 2,5 metres d'amplitud, llargada i alçària d'espai. El públic pot estar molt a prop de la zona d'actuació.
Temps de muntatge:1 h 30 min
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaiSi cal portar equipament tècnic de microfonia, en disposem a la companyia.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Anna Aumatell Plantalech
Nom del grup:
Associació Del Gremi
Telèfon mòbil:
680717901
Adreça electrònica:
info@annaaumatell.com
Municipi:
Olot
Codi postal:
17800
Web:
Import del caixet
550 euros
Exempt d'IVA
Etiquetes
Teatre d'humor
Valoracions
0 / 5
0 valoracions