Companyia Mag Nani-Ou my Got!!
Companyia Mag Nani-Ou my Got!!
Companyia Mag Nani-Ou my Got!!
Grup professional
Teatre
Públic familiar
Sinopsi

Ou my Got!! ens presenta les diferents situacions que podem trobar jugant amb ous de tot tipus, des d’un ou de gallina fins a un enorme ou d’estruç. Jocs de màgia impossibles tindran com a fil conductor els ous en totes les varietats i formes, fins i tot un ou màgic de xocolata. Un mag Nani... esbojarrat, surrealista i molt divertit ens farà de mestre de cerimònies en aquest espectacle que barreja màgia i humor. Quan està tot quasi perdut, quan tot sembla que no té solució, ell farà que tot torni a la «normalitat»; això sí, després de passar situacions boges i absurdes amb un ou com a protagonista!!

Currículum

La companyia Mag Nani la formem en Nani Armengou i la Laia Clapés. Som il·lusionistes professionals i especialistes en màgia còmica en tots els formats, o sigui d’escenari, de saló i màgia cose-up (de proximitat). La nostra llarga trajectòria ens ha portat a recórrer els escenaris d’arreu del món, des de casa nostra fins a França, Portugal, Holanda, Polònia, Algèria, Marroc, Sàhara Occidental, Senegal, República Dominicana, Itàlia, i la llista va creixent. Fem una màgia fresca, dinàmica, un xic gamberra i farcida d’humor... molt d’humor, i això fa que dels nostres espectacles se n’endugui un record inoblidable qui té l’oportunitat de veure’ns en acció. S’encarreguen de la direcció del Festival Internacional de Màgia Planescadabra. El Mag Nani és membre de la IBM (The International Brotherhood of Magicians) i membre d’Il·losona (Associació de Mags i Il·lusionistes). Va rebre el premi al millor mag a Vic, el premi Talents Show a Santa Margarida de Montbui, el premi Lluna de Luxe a Pineda de Mar, i una menció d’honor a Dakar (Senegal), atorgada per l’Associació Sencirk. Va rebre un reconeixement a la IX Biennal de Teatre de Santo Domingo, i dirigeix la Gala de Màgia Jove del Festival Internacional de Màgia de Badalona, Memorial Li Chang. Va crear, i dirigeix i coordina el projecte altruista Solidarimàgia. Va rebre la menció d’honor al IV Festival Internacional Teatro Paralelo a la República Dominicana, i la menció d’honor al V Festival Internacional Teatro Paralelo a la República Dominicana.

Fitxa artística
Autoria:Nani Armengou
Direcció:
Actor/Actriu:Nani Armengou
Tècnic/a so/llum:Laia Clapés
Durada de l'espectacle:Entre 70 i 80 minuts
Públic:Familiar
Edats:A partir de 5 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:Espai de 7 m x 7 m com a mínim.
Temps de muntatge:2 h
Temps de desmuntatge:1 h 30 min
Requeriments tècnics per l'espaiLa il·luminació serà la que disposi l'espai, però igualment els requisits mínims són llum frontal taronja suau, un llum zenital obert amb 2 m de diàmetre aproximadament i llums sobre els elements d’atrezzo de diferents colors.
Tota la llum de l'espectacle és completament adaptable segons l'espai.
Caldrà reservar aparcament per al vehicle de la companyia Mag Nani, i en el moment de l'arribada de la companyia caldrà que hi hagi un tècnic qualificat per al muntatge de llums/so a l'espai escènic.
El vehicle que transporta l'escenografia ha de tenir accés directe al lloc de muntatge.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Joan Ignasi Armengou Roig
Nom del grup:
Companyia Mag Nani
Telèfon mòbil:
650970960
Adreça electrònica:
abracadabra@ciamagnani.com
Municipi:
Sant Feliu de Pallerols
Codi postal:
17174
Web:
https://www.ciamagnani.com
Import del caixet
1.000 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Màgia
Valoracions
0 / 5
0 valoracions