Alterannda - De dilluns a diumenge Alterannda
Alterannda-Alterannda - De dilluns a diumenge
Alterannda-Alterannda - De dilluns a diumenge
Alterannda-Alterannda - De dilluns a diumenge
Alterannda-Alterannda - De dilluns a diumenge
Alterannda-Alterannda - De dilluns a diumenge
Alterannda-Alterannda - De dilluns a diumenge
Grup professional
Música
Públic familiar
Sinopsi

Es presenta un concert de rap-rock fusió. Les cançons parlen de temes quotidians des de la perspectiva d’una dona de classe treballadora i música. Estan travessades per una mirada transfeminista, i integren reflexions crítiques de l’entorn. Són crues, amb tocs d’humor i àcid clorhídric, serioses, irreverents o desafiants. L’Anna i la banda de baix, guitarra i bateria que l’acompanya faran moure el cap i les neurones a tothom que els senti!

Currículum

Alterannda és el nom artístic d’Anna Rodrigo. Sempre he estat vinculada a la música: primer amb el violí clàssic, i posteriorment amb el cant formant part de diversos conjunts, com el Cor de Noies de l’Orfeó Català, el Cor de Teatre de Banyoles o la Black Music Big Band de Girona. He cursat diversos estudis musicals tant de clàssic, a Girona, com de modern al Taller de Músics de Barcelona, i de flamenc a Sevilla, a l’escola AERebollar. Actualment estic estudiant el Màster de cant flamenc a l’ESMUC. Del 2021 a mitjan 2023 vaig formar part d’un projecte musical propi de rap i rock, conjuntament amb Les Divendres, un power trio de baix, guitarra elèctrica i bateria, en el qual componia les lletres i gran part de la música del nostre repertori. El juny del 2023 vam publicar l’EP Els dies de cada dia. Amb aquest projecte vam guanyar la beca Raw Session de Cases de la Música 2022. També he treballat amb Dèlia D. Rojo (Alaire), que m’ha produït íntegrament la música electrònica de diversos temes, enregistrada al seu home studio. Actualment segueixo amb el meu projecte personal de rap rock, també acompanyada per banda de baix, guitarra i bateria, i definitivament sota el nom d’Alterannda. Amb aquest projecte vaig guanyar la beca de suport a la creació —primers enregistraments de La Marfà (Ajuntament de Girona) el 2022—, i el 2023 he guanyat una beca OSIC de la Generalitat per a la recerca i la innovació. Durant l’estiu passat ja vam fer diversos concerts d’aquest projecte (en aquell moment sota el nom d’Anna Rodrigo & The Aleatorials) per comarques gironines. Després d’enregistrar diversos temes amb la producció de Vidal Soler i Gerard Brugués, estic publicant singles del que serà el primer EP d’Alterannda, anomenat De dilluns a diumenge (publicació el setembre del 2024) i l’LP (publicació el març del 2025).

Fitxa artística
Autoria:Alterannda (Anna Rodrigo)
Direcció:
MUS:Anna Rodrigo Albertí
MUS:Nil Verdú Bautista
MUS:Jordi Arbat Valls
MUS:Pol Pruneda Camps
Durada de l'espectacle:Entre 60 i 75 min
Públic:Familiar
Edats:Des de joves fins a adults
Fitxa tècnica
Mides escenari:4 m x 6 m aprox.
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:30 min
Requeriments tècnics per l'espaiBàsic de so: taula de so, 2 PEA amb peus, 2 monitors. Depenent de les condicions de l'espai, també es necessitaran 2 micros Shure SM57 per als amplis, i caldrà microfonar la bateria. Cablejat per a tot això.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Anna Rodrigo
Nom del grup:
Alterannda
Telèfon mòbil:
670731802
Adreça electrònica:
info@alteranndamusic.com
Municipi:
Bordils
Codi postal:
17462
Web:
www.alteranndamusic.com
Import del caixet
750 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Moderna o popular
Valoracions
0 / 5
0 valoracions