Marcel Tomàs & Cascai-Soul & Funk
Marcel Tomàs & Cascai-Soul & Funk
Grup professional
Música
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Soul & Funk és un repertori de peces musicals que ens portaran a descobrir el bategar del cor de la música negra a partir d’aquelles cançons que surten de l’ànima (el soul) i de l’electricitat i el ritme de la música funky. Tota una experiència de proximitat en què músics i espectadors es fondran en un mateix escenari amb música en directe i en format acústic.

Currículum

Cascai Teatre fa més de 25 anys que desenvolupem el nostre treball de producció d’espectacles de creació pròpia, multidisciplinaris, fruit d’un seriós treball per contemporanitzar les disciplines de l’humor, el teatre gestual i el teatre visual. Això ens ha permès poder internacionalitzar-nos i portar a terme algunes representacions tant en l’àmbit nacional com internacional amb diversos espectacles. Si bé l’humor ha estat el nostre eix vertebrador, no ha estat l’única línia que ha treballat la companyia. També ens vam endinsar en el treball de text, portant als escenaris Pere i el Capità, de Mario Benedetti (2008), traducció i adaptació de Pere Puig, i l’octubre del 2019 vam estrenar Noucents, el pianista de l’oceà, d’Alessandro Baricco. Per esmentar els treballs més recents, el 2020 vam engegar la trilogia de clàssics d’humor amb l’espectacle Un tal Shakespeare, inspirat en l’univers de l’autor, el qual fa un repàs per les seves obres més famoses. L’ha seguit l’espectacle Un tal Quixot, el qual, estrenat el novembre del 2023, ens porta a viatjar per la gran obra de Cervantes amb molt d’humor. L’any 2021 vam estrenar amb la creació d’un espectacle de gran format, Els colors de Duke Ellington, el qual combina música i teatre i ha tingut una gran acollida del públic. Arran del gran èxit d’aquest format, aquest 2024 estrenem un espectacle també de gran format amb música en directe, L’orquestra impossible.

El 2023, aprofitant l’experiència en la fusió de música i teatre, vam produir l’espectacle Juguem?, de la companyia Ninnus, un concert teatralitzat dirigit a la primera infància.

 

Fitxa artística
Autoria:Companyia Ninnus
Direcció:
MUS:Nina Pagès / Fàtima Ayats
MUS:Xavi Molina
MUS:Raúl Pérez
MUS:Pau Sánchez
MUS:Adrià Bauzó
Tècnic/a so/llum:Ander Condom
Durada de l'espectacle:50 min
Públic:
Edats:--
Fitxa tècnica
Mides escenari:12 m x 10 m, espai diàfan. El públic seu a terra a tres bandes. Es pot fer tant al carrer com en una sala.
Temps de muntatge:4 h
Temps de desmuntatge:2 h
Requeriments tècnics per l'espaiLlum: si es fa de dia, no caldrà.

So: necessitem connexió de llum (dos punts de llum propers a l'espai escènic), un micròfon sense fil de diadema per a cantant i dos altaveus autoamplificats. La companyia aporta la taula de so on es connecta el micròfon i el piano.

LA COMPANYIA APORTA:
Màquina de bombolles, instruments, incloent-hi el piano, i taula de so.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Susana Lloret
Nom del grup:
Marcel Tomàs & Cascai
Telèfon mòbil:
679485861
Adreça electrònica:
info@cascai.com
Municipi:
Ullà
Codi postal:
17140
Web:
www.cascai.com
Import del caixet
Per negociar
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Espectacle de carrer
Moderna o popular
Valoracions
0 / 5
0 valoracions