Emociona't! MHelena
MHelena-Emociona't!
MHelena-Emociona't!
MHelena-Emociona't!
MHelena-Emociona't!
MHelena-Emociona't!
MHelena-Emociona't!
Grup professional
MúsicaTeatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Deixa’t acompanyar per en Lin i la Dot en les emocions, els reptes i les pors que ens porta la vida: por del que és desconegut, de les ombres, de quedar-se sense amics, que no t’estimin, de la mort, de créixer! Alegria, tristesa, vergonya? Aquestes cançons emocionants ens poden ajudar tot integrant el cap, el cos i les emocions, i la vareta màgica del benestar emocional (https://www.linidot.com/).

Currículum

Actriu, cantant, cantautora, psicopedagoga i mare són les cartes que es juguen en les produccions artístiques: des de contacontes, teatre de text, espectacle infantil, fins a poesia i cançó. Algunes de les seves produccions teatrals i musicals per a adults i infants són les següents: Paraules d’ahir per avui, Retalls de música i poesia, Solituds, Retalls d'Estellés, A ritme de somnis, Sensacions i ritmes de paraula. Darrerament ha estrenat l’espectacle literari i musical Poiesis. Ha publicat dos treballs discogràfics amb el segell La Catenària: Confidències (2020) i Deserta el fosc (2022). Sempre que pot aposta per ajuntar els seus dos «egos», la psicopedagoga amb l’artista per trobar el seu ikigai, la raó de ser. Són propostes que deixen pòsit, que generen debat, que promouen vincles, que creen complicitats: espais escènics per a la transformació personal i social.

Fitxa artística
Autoria:M. Helena Tolosa Costa
Direcció:
Actor/Actriu:M. Helena Tolosa
Compositor/a:Roger Vallès - Músic (percussionista)
Durada de l'espectacle:Entre 45 i 60 min
Públic:
Edats:A partir de 3 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:3 m x 4 m (amb músic)
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:30 min
Requeriments tècnics per l'espaiEspai proper a la sala per descarregar el material. Aparcament per a la furgoneta (Scudo).
En espai exterior, l'espai ha de proporcionar un equip de so. Si és el cas, la companyia disposa d'equip de so (consulteu les tarifes).
Dades de contacte
Nom de contacte:
M. Helena Tolosa Costa
Nom del grup:
MHelena
Telèfon mòbil:
671631415
Adreça electrònica:
mhelenatolosa@gmail.com
Municipi:
Sils
Codi postal:
17410
Web:
https://www.mhelenatolosa.com/
Import del caixet
200 euros / 400 euros amb músic (+ desplaç ament a partir de 30 km)
Exempt d'IVA
Etiquetes
Moderna o popular
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions