Arriant Produccions-Massa Tip
Arriant Produccions-Massa Tip
Arriant Produccions-Massa Tip
Arriant Produccions-Massa Tip
Arriant Produccions-Massa Tip
Arriant Produccions-Massa Tip
Arriant Produccions-Massa Tip
Arriant Produccions-Massa Tip
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

En Massa Tip és un nen que sempre té gana! Però és un d’aquells nens que menja més pels ulls que per la boca, i molts cops no s’acaba el menjar que ha demanat i acaba anant tot a la brossa. Desaprofita i llença molt menjar, i malbarata així un bé tan preuat com és l’aliment.

Amb aquesta senzilla premissa es desplega un espectacle interactiu vehiculat des del clown per tractar el tema del malbaratament alimentari. A través de diferents localitzacions (la casa, l’escola, el supermercat, una planta de reciclatge, el camp) i de diferents personatges (en Massa Tip, la mare, en Moscum ?una mosca molt peculiar?, un pagès i un escombriaire), tractem d’una problemàtica important com són les quantitats ingents de menjar que llencem cada any a la brossa.

De forma interactiva treballem amb el públic diferents vessants d’aquesta problemàtica: des de com comprem al supermercat fins a com conservem els aliments; o bé què passa amb el menjar que portem de casa a l’escola, quin camí segueixen els residus orgànics des que els dipositem al contenidor marró fins que tornen al camp en forma de compost. Tot plegat ho fem des d’una mirada clownesca, d’una manera divertida, fresca i interactiva, i carregada de valors i solucions.

De la gana que té en Massa Tip, en traurem les ganes d’aprendre i d’actuar sobre aquest problema del malbaratament alimentari.

Benvinguts a aquest tiberi d’emocions, vivències i valors, en què no es malbarata res i s’aprofita tot, educant en valors d’una forma divertida i interactiva.

De ben segur que us deixarà un bon regust de boca.

Bon profit!!

Currículum

Arriant Produccions és una companyia que engloba diferents espectacles dirigits a infants, joves i famílies, que treballa des de l’educació en valors d’una forma divertida i interactiva amb el propòsit de tractar de temes que millorin la situació actual dels diferents reptes que tenim com a societat.

L’actor principal, Jordi Planella, té una experiència dilatada en l’àmbit artístic, teatral i de clown. Durant dos anys va actuar com a clown amb la companyia Cop de Clown, de Toti Toronell, a Olot. Va deixar aquesta companyia per passar a formar part de la companyia Antigua i Barbuda, on durant set anys i a través de diverses gires europees i actuacions internacionals va exercir de primer actor en els espectacles Tingàlia, El nen bombolla, Arquitectura de fira, La máquina que vino i El circ dels sentits.

A part, ha col·laborat amb companyies com De Rien Merci (França), La Machine (França), Teatro Edgardo Roman (Bogotà), Teatro de Garage (Bogotà)...

L'última gran col·laboració va ser amb el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa (SIGMA), d’on va sortir la creació d’aquest últim espectacle que us presentem (Massa Tip), que es va dur a terme en totes les escoles de la Garrotxa amb una molt bona crítica tant artística com educativa.

Tota aquesta vessant artística sempre ha estat relacionada amb la vessant social i juvenil, de manera que des de fa deu anys treballa amb joves i infants en diferents àmbits: formacions, com a dinamitzador social i juvenil, coordinador de propostes educatives i director d’activitats. Tot plegat, en diferents territoris com Colòmbia i en diferents països de la Unió Europea (sobretot França, Bèlgica, Catalunya i Espanya).

Fitxa artística
Autoria:Arriant Produccions (Jordi Planella)
Direcció:
Actor/Actriu:Jordi Planella
Actor/Actriu:Erika Llopis
Tècnic/a so/llum:Sergi Corradera
Director/a:Jordi Planella
Durada de l'espectacle:1 hora
Públic:Familiar
Edats:--
Fitxa tècnica
Mides escenari:L’espai escènic consta d’una estructura de 3,5 m d’ample x 2,5 m d’alt (tipus pantalla).
Per la part de darrere es necessiten de 2 m a 3 m per fer els canvis de personatges i guardar-hi tot l'attrezzo, utensilis i andròmines que es fan servir durant l’espectacle.
A la part de davant de l’estructura es necessiten de 2 m a 3 m per posar-hi una taula amb 2 cadires i unes taules petites als laterals de la sala, on fem un dels moments interactius que té l’espectacle.
Finalment, com que és un espectacle multiformat en què hi ha projeccions de vídeo, es requereix un espai interior per visionar les projeccions correctament. Tot i això, també tenim una versió adaptada a exteriors sense projeccions amb objectes titellitzats.
Temps de muntatge:1 h 30 minuts
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaiPreses de corrent (endolls)
1 taula i 2 cadires
Tota la resta la porta la companyia.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Jordi Planella Calm
Nom del grup:
Arriant Produccions
Telèfon mòbil:
627191930
Adreça electrònica:
produccions@arriant.org
Municipi:
Olot
Codi postal:
17800
Web:
www.arriant.org
Import del caixet
850 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Text contemporani
Teatre d'humor
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions