L'anunciadora! = La Senyoreta =
= La Senyoreta = -L'anunciadora!
Grup professional
Teatre
Sinopsi

L’anunciadora! és un espectacle múltiple. D’una banda funciona tot sol com a espectacle d’històries en format itinerant i de l’altra es pot utilitzar, a més a més, per anunciar actes, fires, festivals, mercats, etc. La Senyoreta va amb un carro d’on treu les històries, els gags divertits i passats de volta d’una pallassa-narradora. També fa servir objectes en algun moment, com si fos un teatrí de titelles. Un espectacle fresc, divertit i itinerant. Podeu gaudir de l’espectacle i al mateix temps anunciar de forma divertida un acte, una festa, el que calgui.

Currículum

Mireia Peña és diplomada en interpretació a l’escola de teatre El Galliner i completa la seva formació en diferents cursos a Barcelona, Girona i Figueres, sobretot cursos de clown, entre d’altres. També és llicenciada en història de l’art. Ha participat com a actriu en diferents espectacles teatrals i ha fet personatges diversos d’animació en presentacions, festivals i festes majors. Treballa com a narradora des del 2000. És actriu/speaker/pallassa i guia humorística de diverses visites guiades.

Fitxa artística
Autoria: Mireia Peña
Direcció:
Actor/Actriu:Mireia Peña
Durada de l'espectacle:1 h - 3 h (depèn de les necessitats del que es vulgui anunciar)
Públic:
Edats:A partir de 3 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:És un espectacle itinerant de carrer en què s'utilitza un carro. No pot haver-hi escales ni baixades i pujades fortes en el recorregut.
Temps de muntatge:1 h 30 min
Temps de desmuntatge:20 min
Requeriments tècnics per l'espaiÉs un espectacle autònom totalment. Només cal tenir en compte la llum del dia o fer-ho en un recorregut il·luminat. Cal un espai per canviar-se.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Mireia Peña Busquets
Nom del grup:
= La Senyoreta =
Telèfon mòbil:
629338808
Adreça electrònica:
laperleta@gmail.com
Municipi:
Sant Martí de Llèmena
Codi postal:
17153
Web:
www.lasenyoreta.com
Import del caixet
800 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Espectacle de carrer
Titella
Teatre d'humor
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions