La història d'una llavor - Postals amb collage La Sal d'Olot
La Sal d'Olot-La història d'una llavor - Postals amb collage
La Sal d'Olot-La història d'una llavor - Postals amb collage
Grup professional
Taller
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Aquest taller consisteix en la creació d’una postal amb collage a partir del supòsit d’un bosc mediterrani que ha estat cremat pel foc. Qui és el primer a despertar-se i volar cap al bosc? Quins animals ens ajudaran a regenerar el bosc? Quins secrets amaguen? Veurem àlbums il·lustrats que ens ajudin a descobrir llavors i bestioles i treballarem amb els retalls per experimentar amb la tècnica del collage. Posem en valor la regeneració d’un bosc i la reutilització de materials que tenim a l’abast.

Currículum

Montse Guix Garcia és educadora social i actriu graduada en art dramàtic a El Galliner de Girona. S’ha format en pedagogia teatral a El Galliner. Ha fet cursos de narració oral amb la Meritxell Yanes i amb en Rubén Martínez a la Biblioteca Vila de Gràcia de Barcelona. S’ha endinsat en el món del clown amb Merche Ochoa i Pere Hosta. Ha rebut classes de veu de Viv Manning i de cant de Jordi Homs. Continua la seva formació musical des de fa tres anys a l’Escola de Música de Besalú amb la guitarra d’en Francesc Tomàs.


Miquel Bes Garcia és ambientòleg de formació. S’inicia amb la guitarra amb el professor i intèrpret Paco Perea. Segueix els estudis de guitarra amb els professors Cristian Cantero, Ramon Montoliu i Jaime Basulto a l’Escola de Música Moderna de Badalona, on també estudia llenguatge musical i harmonia. S’interessa i rep classes de baix elèctric, trompeta i cant amb Saphie Wells i Laia Nomen. Paral·lelament es forma en clown al Rinclowncito, l’escola de la Merche Ochoa, i a El Galliner, amb el guiatge de Pere Hosta. Temps era temps va fer un curs de narració oral amb en Rubén Martínez. També s’ha interessat per la locució i la paraula i ha rebut classes de Txe Arana i Elies Barberà.

Fitxa artística
Autoria:Companyia La Sal d'Olot
Direcció:
Durada de l'espectacle:1 h
Públic:Infantil
Edats:A partir de 3 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:20 min
Requeriments tècnics per l'espaiTaules i cadires
Dades de contacte
Nom de contacte:
Montse Guix Garcia
Nom del grup:
La Sal d'Olot
Telèfon mòbil:
658106419
Adreça electrònica:
lasalolot@gmail.com
Municipi:
Olot
Codi postal:
17800
Web:
http://conteslasalolot.blogspot.com.es
Import del caixet
250 euros
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Taller de manualitats
Valoracions
0 / 5
0 valoracions