Amor negre Sessi Sitjà
Sessi Sitjà-Amor negre
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Es narren les històries recollides a l’Àfrica occidental directament de la gent que les ha creat per la Sessi Sitjà, durant les seves estades a les terres d’on són aquests contes. Són històries de vegades crues, de vegades dolces i de vegades generoses, però sempre punyents: històries de dones que viuen i estimen en negre. Tot plegat, acompanyat de les fotografies d’aquestes dones, que faran les narracions més vives. Hi ha la possibilitat d’acompanyar la sessió de contes amb música africana en viu. En aquest cas, el preu del caixet seria un altre. Podeu consultar-lo.

Currículum

La Sessi Sitjà és escriptora, narradora i coordinadora de grups de lectura. Fa més de vint anys que es dedica exclusivament al món del conte i de la literatura, amb espectacles per a tots els públics, familiars o només per a adults; en català, castellà, anglès i francès; en tota mena d’escenaris, tant a Catalunya com a l’estranger; des de biblioteques i escoles fins a museus, ràdios, hospitals, internet, teatres, fires, festes al carrer i locals nocturns. Ha dut a terme recopilacions de contes i llegendes de l’Àfrica occidental, recerques d’històries i vides de personatges del nostre país (col·lecció «Històries de la història», publicada al museu arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu, i Carles Fontserè i Carrió en clau de conte), tallers amb el conte com a justificació, muntatges de petites obres de teatre amb el conte com a ànima de l’obra, cursos sobre el món del conte, participacions en conferències i taules rodones, i presentacions de novetats editorials i premis literaris. De vegades ha narrat en petits grups, però també ha necessitat altaveus perquè la poguessin sentir els de l’última fila.

Fitxa artística
Autoria:Contes africans inèdits traduïts, adaptats i compaginats per Sessi Sitjà
Direcció:
:Sessi Sitjà
Durada de l'espectacle:1 h (aprox.)
Públic:Adults
Edats:Adults
Fitxa tècnica
Mides escenari:Cap necessitat especial
Temps de muntatge:10-15 min
Temps de desmuntatge:10-15 min
Requeriments tècnics per l'espaiCap necessitat especial que no puguem trobar en una biblioteca o centre cultural: dues cadires i una tauleta.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Sessi Sitjà
Nom del grup:
Sessi Sitjà
Telèfon mòbil:
656406622
Adreça electrònica:
sessisitja@hotmail.com
Municipi:
Salt
Codi postal:
17190
Web:
--
Import del caixet
223,53 euros tot inclòs
Exempt d'IVA
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions