L'hora del conte Olga Cercós - contes
Olga Cercós - contes-L'hora del conte
Olga Cercós - contes-L'hora del conte
Olga Cercós - contes-L'hora del conte
Olga Cercós - contes-L'hora del conte
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Aquest espectacle és nou del 2024.

Teresa Duran, per molts anys! L’escriptora i traductora catalana Teresa Duran, que ha escrit més de cent llibres infantils, compleix 75 anys aquest 2024. Ho celebrem dedicant-li una sessió de narració oral en què trobareu l’essència del seu estil: humor, oralitat, tradició, folklore.

Animalades. Què tenen en comú un cargol, una patata, una boa, tres gallines i un paó? Aquesta sessió en clau d’humor és a partir de 4 anys.

Contes tradicionals per entendre’ns millor.

El dia que les onades del mar em van entrar a la panxa. En aquesta sessió basada en el conte de Cinta Arasa, l’Aran recorda les millors vacances de la seva vida, l’estiu que va conèixer el Tià, la Gertrudis i l’Enriquet, els seus amics de l’illa; l’estiu que va sortir a navegar molts dies, va contemplar els estels del cel i va bussejar per veure els peixos de colors al fons marí; l’estiu que va descobrir una sensació difícil d’explicar, i que és com si les onades del mar t’entressin a la panxa.

I continuo amb Narval, l’unicorn marí, en format còmic; Les aventures de Pinotxo, teatralitzat; Agu trot, de Roald Dahl, en clau d'humor.

Qui farà riure a la princesa?, conte il·lustrat en directe amb l’il·lustrador Subi. Podem fer diferents sessions en diferents formats de suport. Demaneu informació. Gaudiu de la sessió de narració mentre observem com en Subi, il·lustrador, dona vida als personatges del conte a través dels seus pinzells.

Contes per menjar-se la por. A través dels contes d’aquesta sessió, matisarem els diferents graus de por i què implica aquest concepte.

Trobareu més informació al meu blog, www.olgacercos.blogspot.com, o també em podeu telefonar al 615259736 o enviar-me un missatge (olgacercos@gmail.com).

Currículum

Olga Cercós és actriu. Des del 2001 treballa com a narradora oral en campanyes de dinamització lectora. Com a actriu ha actuat, entre d’altres, al Teatre Nacional de Catalunya, El Canal, el Teatre Tantarantana i l’Espai Brossa, sota la direcció d’Helena Tornero, Marilia Samper, Mariana Yáñez, Quique Culebras, Xavier Giménez i Àlex Rigola, entre d’altres. Com a rapsoda, se l’ha pogut sentir recitant Vinyoli al Festival de Poesia de Girona i al festival (A)phònica, i Lorca al cicle «A pas de poeta», entre d’altres. Ha guanyat el Premi Joan Petit de conte infantil dels premis Recull. És autora dels contes On és la mama? i Qui farà riure a la princesa?

Fitxa artística
Autoria:VVAA
Direcció:
Durada de l'espectacle:Entre 40 i 50 min
Públic:Infantil
Edats:A partir de 3 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:
Temps de muntatge:
Temps de desmuntatge:
Dades de contacte
Nom de contacte:
Olga Cercós Bernal
Nom del grup:
Olga Cercós - contes
Telèfon mòbil:
615259736
Adreça electrònica:
olgacercos@gmail.com
Municipi:
Begur
Codi postal:
17255
Web:
www.olgacercos.blogspot.com
Import del caixet
Consulteu-lo
Exempt d'IVA
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions