L'hora dels nadons Olga Cercós - contes
Olga Cercós - contes-L'hora dels nadons
Olga Cercós - contes-L'hora dels nadons
Olga Cercós - contes-L'hora dels nadons
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Aquest espectacle és nou del 2024.

El cargol Pol. En aquest conte en moviment el que més vol el cargol Pol és ser com tothom. Però no ho és, i no ho serà mai. Per què això l’hauria de fer sentir malament? Aquest intrèpid cargolet decideix passar a l’acció. Nosaltres ens convertirem en el cargol Pol i també passarem a l’acció per gaudir, en moviment, d’aquesta tendra història sobre els entrebancs i com es poden superar.

I continuo amb On és la mama? És un conte carregat d’emocions i tendresa que fa reflexionar sobre el paper de la mare, explicat amb titelles. Tots necessitem algú que jugui amb nosaltres, ens faci pessigolles, ens cuidi i ens protegeixi dels perills; ens alimenti, ens curi i ens posi a dormir. Aquest conte explica als més menuts la importància del temps lliure de les mares, que també necessiten temps per a elles, i encara que marxin, sempre tornen.

Un Sant Jordi de contes de dracs, prínceps i princeses que viuen històries d’amistat, amor i humor. Es tracta d’una proposta visual i artística a través del suport d’un conte en gran format i titelles. Aquesta sessió és recomanada a partir de 18 mesos.

Contes que respiren calma. Al principi eren cinc amics i tots semblaven esperar alguna cosa darrere la finestra: la lluna, el vent, la neu, o res en especial... L’espera és part de la infància ?esperar el torn, esperar per créixer, esperar que passi quelcom especial. En aquesta sessió, serà l’infant qui observarà com els protagonistes esperen i veurà la il·lusió de cadascun quan passa allò que esperen, o com reaccionen quan passa alguna cosa que no esperaven. Aquesta sessió és per a infants a partir de 18 mesos.

Anem a caçar un os. En aquest conte en moviment, una tarda el pare es queda sol a casa amb els fills. Per fer passar l’estona, un dels fills proposa jugar a viure una aventura. Nosaltres entrarem en el seu joc: caminarem per l’herba, travessarem un riu, caminarem pel fang, arribarem fins a una cova, trobarem un os i llavors... què passarà? Vine a descobrir-ho!

Currículum

Olga Cercós és actriu. Des del 2001 treballa com a narradora oral en campanyes de dinamització lectora. Com a actriu ha actuat, entre d’altres, al Teatre Nacional de Catalunya, El Canal, el Teatre Tantarantana i l’Espai Brossa, sota la direcció d’Helena Tornero, Marilia Samper, Mariana Yáñez, Quique Culebras, Xavier Giménez i Àlex Rigola, entre d’altres. Com a rapsoda, se l’ha pogut sentir recitant Vinyoli al Festival de Poesia de Girona i al festival (A)phònica, i Lorca al cicle «A pas de poeta», entre d’altres. Ha guanyat el Premi Joan Petit de conte infantil dels premis Recull. És autora dels contes On és la mama? i Qui farà riure a la princesa?

Fitxa artística
Autoria:Diversos autors
Direcció:
Durada de l'espectacle:30 min (màxim)
Públic:Infantil
Edats:De 18 a 36 mesos
Fitxa tècnica
Mides escenari:Sessió interior.
Temps de muntatge:
Temps de desmuntatge:
Dades de contacte
Nom de contacte:
Olga Cercós Bernal
Nom del grup:
Olga Cercós - contes
Telèfon mòbil:
615259736
Adreça electrònica:
olgacercos@gmail.com
Municipi:
Begur
Codi postal:
17255
Web:
www.olgacercos.blogspot.com
Import del caixet
olgacercos@gmail.com
Exempt d'IVA
Etiquetes
Espectacle literari
Titella
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions