La tira de contes (contes a la carta, per a cada ocasió) Rosa Vilà Font
Rosa Vilà Font -La tira de contes (contes a la carta, per a cada ocasió)
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Tenim repertori a punt per a cada ocasió: per estacions de l’any, per tradicions (castanyera, carnestoltes, sant Jordi, Nadal...), del mar, de la diversitat, contes en femení. I, si tens un tema o conte especial, el preparem i te’l servim amb el millor humor i molt d’amor.

Currículum

Soc la Rosa, formada en l’àmbit de les humanitats i les arts, he treballat durant molts anys en llibreries i explicant contes. Vaig fer la meva incursió en ràdio per després definir-me com a emprenedora en el món de les arts escèniques, tocant una mica tots els aspectes que hi estan relacionats, des de l’actuació fins a la producció i la direcció; però, sobretot des de l’any 1999, m’agrada pensar i actuar com a narradora oral, o sigui, contacontes. Soc fundadora i part de la companyia Vadecontes, amb qui vam visitar bona part del territori explicant bones històries a biblioteques, escoles, festivals..., i també fent cursos de narració oral, visites guiades i escrivint unes llegendes que vam publicar en CD i format llibre. Una beca de la Generalitat de Catalunya per a creadors culturals em va portar l’any 2006 a viatjar al nord de Mèxic i desenvolupar un projecte sociocultural com a narradora oral. He viscut a l’estat fronterer d’aquell país, a Sonora, durant disset anys, on he seguit amb les tasques de formació i realització de tot tipus d’esdeveniments relacionats amb la narració oral i el teatre, com a artista, docent i gestora independent, treballant per a institucions i empreses. Actualment resideixo a Girona i col·laboro a la llibreria CalMot, especialitzada en literatura infantil i juvenil. Fomentar la lectura, fer desenvolupar la imaginació i crear cultura de la pau, sobretot, em mouen cap a seguir contant, creant i compartint bones històries per a tota la família.

Fitxa artística
Autoria:Selecció de diversos textos de la literatura contemporània
Direcció:
Actor/Actriu:Rosa VIlà Font, narradora oral.
Durada de l'espectacle:45 min
Públic:
Edats:A partir de 3 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:Adaptable a qualsevol espai interior o exterior.
Temps de muntatge:10 minuts
Temps de desmuntatge:10 minuts
Requeriments tècnics per l'espaiEspai amb bona visibilitat. Si l'espai ho requereix, micròfon (de diadema, si es possible).
Dades de contacte
Nom de contacte:
Rosa Vilà Font
Nom del grup:
Rosa Vilà Font
Telèfon mòbil:
621200589
Adreça electrònica:
vilafontr@gmail.com
Municipi:
Girona
Codi postal:
17006
Web:
Import del caixet
185 euros
Exempt d'IVA
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions