Pessigolles al cor. Contes per estimar-nos més i millor Rosa Vilà Font
Rosa Vilà Font -Pessigolles al cor. Contes per estimar-nos més i millor
Rosa Vilà Font -Pessigolles al cor. Contes per estimar-nos més i millor
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Totes les persones de qualsevol edat, tinguem els cabells llargs o curts, altes, baixetes, amb el nas petit o les orelles punxegudes, ens agradi la xocolata o les maduixes, ballem o ens estiguem quietes, necessitem per viure bones dosis d’amor. L’amor ens pot arribar en diferents presentacions: una abraçada, una llepadeta del gosset, un dibuix regalat, una cançó, un passeig, banyar-nos al mar; tot això ens pot fer sentir unes pessigolles a la panxa i al cor. Creure en nosaltres, pensar que som persones úniques, brillants i amoroses, també ens fa sentir aquest pessigolleig. Després de fer una mica de relaxació i uns exercicis per sentir quietud i estar en calma, explicarem històries que també ens poden escalfar el cor, tant si el tenim bategant content, com una mica trist per alguna pèrdua. Ai, ja sento les pessigolles per explicar-les!

Currículum

Soc la Rosa, formada en l’àmbit de les humanitats i les arts, he treballat durant molts anys en llibreries i explicant contes. Vaig fer la meva incursió en ràdio per després definir-me com a emprenedora en el món de les arts escèniques, tocant una mica tots els aspectes que hi estan relacionats, des de l’actuació fins a la producció i la direcció; però, sobretot des de l’any 1999, m’agrada pensar i actuar com a narradora oral, o sigui, contacontes. Soc fundadora i part de la companyia Vadecontes, amb qui vam visitar bona part del territori explicant bones històries a biblioteques, escoles, festivals..., i també fent cursos de narració oral, visites guiades i escrivint unes llegendes que vam publicar en CD i format llibre. Una beca de la Generalitat de Catalunya per a creadors culturals em va portar l’any 2006 a viatjar al nord de Mèxic i desenvolupar un projecte sociocultural com a narradora oral. He viscut a l’estat fronterer d’aquell país, a Sonora, durant disset anys, on he seguit amb les tasques de formació i realització de tot tipus d’esdeveniments relacionats amb la narració oral i el teatre, com a artista, docent i gestora independent, treballant per a institucions i empreses. Actualment resideixo a Girona i col·laboro a la llibreria CalMot, especialitzada en literatura infantil i juvenil. Fomentar la lectura, fer desenvolupar la imaginació i crear cultura de la pau, sobretot, em mouen cap a seguir contant, creant i compartint bones històries per a tota la família.

Fitxa artística
Autoria:Selecció de diversos textos de la literatura contemporània
Direcció:
Actor/Actriu:Rosa VIlà Font, narradora oral.
Durada de l'espectacle:45 min
Públic:
Edats:A partir de 3 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:Es pot presentar a qualsevol espai, interior o exterior.
Temps de muntatge:10 min
Temps de desmuntatge:10 min
Requeriments tècnics per l'espaiEspai còmode, amb bona visibilitat i sonorització. Si l'espai ho requereix, es necessitarà micròfon i equip de so.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Rosa Vilà Font
Nom del grup:
Rosa Vilà Font
Telèfon mòbil:
621200589
Adreça electrònica:
vilafontr@gmail.com
Municipi:
Girona
Codi postal:
17006
Web:
Import del caixet
185 euros
Exempt d'IVA
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions