Celtic Seasons Celtic Flow Dancers
Celtic Flow Dancers-Celtic Seasons
Celtic Flow Dancers-Celtic Seasons
Celtic Flow Dancers-Celtic Seasons
Celtic Flow Dancers-Celtic Seasons
Celtic Flow Dancers-Celtic Seasons
Celtic Flow Dancers-Celtic Seasons
Celtic Flow Dancers-Celtic Seasons
Celtic Flow Dancers-Celtic Seasons
Celtic Flow Dancers-Celtic Seasons
Celtic Flow Dancers-Celtic Seasons
Celtic Flow Dancers-Celtic Seasons
Celtic Flow Dancers-Celtic Seasons
Grup professional
TeatreDansaTaller
Públic familiar
Sinopsi

Celtic Seasons és un espectacle de dansa irlandesa i misteri sobrenatural que et trasllada a l’època dels druides i la màgia, en què a partir d’un relat fantàstic i participatiu s’inicia un viatge pel calendari celta d’evolució i superació personal per poder guarir la Terra. Es tracta d’un relat fantàstic i de música trepidant desgranat en coreografies espectaculars i alegres, en què la fusió d’estils va més enllà de la simple posada en escena tradicional. La barreja de música celta actual, electrònica i moderna ens ajuda a traspassar el llenguatge dels sentits per tal de crear emocions i experiències úniques, cosa que el converteix en un espectacle sorprenent. Es conclou amb una ballada participativa amb què el públic podrà formar part, gaudint i dansant, d’aquesta festa celta, com si s’endinsés en una terra màgica. Aquest espectacle es pot fer en un teatre o bé al carrer.

Currículum

Celtic Seasons és un espectacle de dansa irlandesa i misteri sobrenatural que et trasllada a l’època dels druides i la màgia, en què a partir d’un relat fantàstic i participatiu s’inicia un viatge pel calendari celta d’evolució i superació personal per poder guarir la Terra. Es tracta d’un relat fantàstic i de música trepidant desgranat en coreografies espectaculars i alegres, en què la fusió d’estils va més enllà de la simple posada en escena tradicional. La barreja de música celta actual, electrònica i moderna ens ajuda a traspassar el llenguatge dels sentits per tal de crear emocions i experiències úniques, cosa que el converteix un espectacle sorprenent. Es conclou amb una ballada participativa amb què el públic podrà formar part, gaudint i dansant, d’aquesta festa celta com si s’endinsés en una terra màgica. Som la companyia de dansa irlandesa de l’Escola Mediterrània de Dansa Irlandesa, destacada durant els últims deu anys pels seus espectacles i ballarins excel·lents quant a interpretació i posicionats als campionats mundials de dansa irlandesa. Durant aquest temps el nostre recorregut ha estat amb artistes de la música celta internacionals, tals com Carlos Núñez, Capercaille, Luar na lubre, The Chieftains, Moxie, entre altres. En el moment actual creix la necessitat de tenir una relació més amable i responsable amb nosaltres mateixos i amb el nostre planeta. Així doncs, unint aquest aspecte amb la nostra passió, hem creat aquest espectacle per a tots els públics per difondre’l arreu del territori.

Fitxa artística
Autoria:Betlem Burcet
Direcció:
Director/a:Betlem Burcet- direcció, coreografia i Ballarina i altrui
Actor/Actriu:Lara Suñen- Ballarina i actriu
Actor/Actriu:Raquel Hereu - Ballarina i actriz
Actor/Actriu:Lidia Casanelles- ballarina i actriu
:
Durada de l'espectacle:1 h 5 min
Públic:Familiar
Edats:Totes les edats
Fitxa tècnica
Mides escenari:Escenari de 7 m de boca x 6 m de fondària. En cas que l'espai sigui inferior, caldrà parlar-ho amb la companyia.
Temps de muntatge:Prova de so / 15 min
Temps de desmuntatge:No hi ha desmuntatge.
Requeriments tècnics per l'espai1 peu de micro recte o bé 1 micro d’orellera DPA 4088F cardioide per a la presentació de la ballada al final de l'obra
2 monitors DAS VANTEC 12A
2 o 4 altaveus DAS VANTEC 12A
1 taula de so analògica o digital (4-5 canals)
Il·luminació frontal suficient RGBW
Focus del darrere RGBW
2-4 focus mòbils (opcional)
Màquina de fum (opcional)
Canó de retall
Dades de contacte
Nom de contacte:
Betlem
Nom del grup:
Celtic Flow Dancers
Telèfon mòbil:
637579754
Adreça electrònica:
celticflowdancers@gmail.com
Municipi:
Girona
Codi postal:
17003
Web:
https://celticflowdancers.wixsite.com/celticflow
Import del caixet
800 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Espectacle musical
Espectacle de carrer
Taller de dansa
Valoracions
0 / 5
0 valoracions