Atzur (Liza Wuyts / Carles Bech)-Cinemàtic jazz
Atzur (Liza Wuyts / Carles Bech)-Cinemàtic jazz
Atzur (Liza Wuyts / Carles Bech)-Cinemàtic jazz
Atzur (Liza Wuyts / Carles Bech)-Cinemàtic jazz
Atzur (Liza Wuyts / Carles Bech)-Cinemàtic jazz
Atzur (Liza Wuyts / Carles Bech)-Cinemàtic jazz
Grup professional
Música
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Aquest concert de jazz sobre música de pel·lícules pot ser en format purament concertístic o bé pot ser una xerrada amb música en directe que il·lustri el text. S’ofereixen al voltant d’unes 25-30 peces que són alhora clàssics del jazz i del cinema clàssic. A Cinemàtic jazz Liza Euler Wuyts (veu) i Carles Bech (guitarra, eventualment narració/explicació) fan que el jazz i el cinema es retroalimentin mútuament. Aquest espectacle pot ser un concert comentat o directament un concert, en què, a través d’un munt de cançons que són clàssics del jazz i alhora són bandes sonores de pel·lícules emblemàtiques, intentarem endinsar-nos en aquesta relació selvàtica i gaudir d’algunes de les composicions més curioses i interessants. Des del començament del cinema sonor, amb The Jazz Singer (primera pel·lícula sonora, 1927), i en endavant, veurem com el repertori i el cànon jazzístics s’han construït a partir de les composicions per al cinema i com més tard el cinema s’abeura en el jazz per construir la seva estètica sonora i el seus imaginaris. També comentarem un grapat de curiositats i malentesos que planen al voltant de la música i més encara al voltant del jazz, gènere sempre poc comprès i pitjor explicat.

Currículum

Carles Bech Pastra (Alt Empordà, 1971) és guitarrista, músic de jazz professional, improvisador, compositor, arranjador i intèrpret. Des del 1999 ha fet centenars d’actuacions professionals amb el seu grup en format de solo, duet, trio, quartet i quintet. Ha interpretat tant composicions pròpies com estàndards de jazz, arranjaments de temes tradicionals, clàssics, barrocs, populars, de folk, flamenc, bossa nova, bolero, havanera, etc. Malgrat que es considera autodidacte, ha cursat estudis de filosofia a la UAB (no acabats) i de jazz a Barcelona. Gestiona els seus projectes des de l’Empordà, on té la base d’operacions, i també fa tasques de representació i producció dels diferents formats dels seus grups, projectes en els quals han col·laborat més d’un centenar de músics i cantants de més de dotze nacionalitats diferents. Les seves propostes estan orientades a portar el jazz en directe arreu amb actuacions carregades d’energia i vitalitat. Amb un jazz fresc i elegant, la seva proposta estètica tracta d’equilibrar creativitat i tradició, improvisació amb composició.

Fitxa artística
Autoria:Liza Euler i Carles Bech
Direcció:
MUS:Liza Euler Wuyts
MUS:Carles Bech Pastra
Durada de l'espectacle:1 h 15 min
Públic:Adults
Edats:A partir de 10 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:3 m x 3 m
Temps de muntatge:1 h
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaiNormalment el grup és autosuficient, però cal consultar-ho en cada situació. Dependrà de les característiques de cada espai/equipament.

Dades de contacte
Nom de contacte:
Carles Bech
Nom del grup:
Atzur (Liza Wuyts / Carles Bech)
Telèfon mòbil:
653778698
Adreça electrònica:
carlesbech@gmail.com
Municipi:
Bellcaire d'Empordà
Codi postal:
17141
Web:
www.instagram.com/jazz.atzur
Import del caixet
500 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Moderna o popular
Auditori
Valoracions
0 / 5
0 valoracions