Nudisme sonor Paxòfon
Paxòfon-Nudisme sonor
Paxòfon-Nudisme sonor
Paxòfon-Nudisme sonor
Grup professional
Música
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Nudisme sonor és un còctel d’energia i sensibilitat amb sentit de l’humor. El músic gironí Ernest Parro s’ha mogut per diferents ambients, i d’aquesta inquietud neix aquest concepte, que dona títol al primer llarga durada i a aquest espectacle. Es tracta d’una proposta emergent però que compta amb un equip molt competent amb llargues trajectòries, amb un rock d’autor eclèctic, amb lletres en català, anglès i castellà, que passa per sonoritats com el rockabilly, el soul o el folk/pop. La temàtica ens porta a reflexionar sobre les dinàmiques vitals, intentant comprendre el passat i el present. Tracta de la superació, el reverdiment, la frustració, les creences, els desitjos, sovint amb una bona dosi d’ironia. El concert també incorpora alguns temes nous que s’inclouen en el segon LP el 2023. El format és flexible. La formació oficial és la de quartet elèctric. Però ens podem adaptar a espais més petits o pressupostos més ajustats amb el duet o el solo acústics.

Currículum

Paxòfon és un còctel d’energia i sensibilitat amb tocs d’ironia, mitjançant el rock-and-roll, el folk/pop, el soul o el funk, però amb arrels de cantautor per parlar tant de dinàmiques vitals o temes costumistes introspectius com de la crítica social, el plaer o la decadència des d’una visió més gamberra. Formen un equip de llargues trajectòries que fa música de la vella escola però fugint de clixés, majoritàriament en català, però també en castellà o anglès, en un directe fresc i polièdric.

Des del doble senzill debut el 2018 i amb un primer LP, Nudisme sonor (La Catenària, 2020), s’ha presentant amb quartet elèctric o en petit format acústic en més de cent ocasions per terres catalanes. El 2024 hi ha prevista la publicació del segon treball discogràfic.

Els membres de la banda són els següents:

Ernest Parro fa la veu, harmònica i guitarra, i és autor de lletra i música. Baix i segones veus de la banda de rock dur Olvido durant dotze anys, ha presentat tres àlbums amb quatre gires peninsulars, sovint acompanyant bandes internacionals. També guitarrista de la Família Guirigall, i organitzador del Micro Obert de Rodautors.

Xicu Rovira fa la guitarra i veus. Cal destacar l’etapa amb Trifolium i amb Les Anxovetes com a guitarrista cofundador i de músic resident de diferents jam-sessions, com la Jam Xefla o la Vermutejam.

Rubén Berengena fa la bateria i veus, i ha estat amb artistes com Santiago Auserón, Cris Juanico, Carmen Conesa Big Band, etc. i als musicals Raphael, Jesucristo Superstar, Spamalot, Grease, etc., i actualment també amb The Seventies, Rock per Xics o Agua Bendita).

César Gonzales fa el baix i veus. Ha estat en bandes com Jere, Achtung Band (U2 Tribute), George Mileson (Bruce Springsteen Tribute), etc., i ha actuat en festivals com el Viña Rock o les Falles de València).

Fitxa artística
Autoria:Ernest Parro
Direcció:
MUS:Ernest Parro Vidal
MUS:Xicu Rovira
MUS:Cèsar Gonzalez
MUS:Rubén Berengena
Durada de l'espectacle:2 h
Públic:
Edats:A partir de 10 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:Vegeu l'especificació tècnica (rider) a https://www.paxofon.com/pro
Temps de muntatge:2 h
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaihttps://www.paxofon.com/pro
Dades de contacte
Nom de contacte:
Ernest Parro Vidal
Nom del grup:
Paxòfon
Telèfon mòbil:
626499960
Adreça electrònica:
info@paxofon.com
Municipi:
Girona
Codi postal:
17001
Web:
https://www.paxofon.com
Import del caixet
220 euros (solo acústic) / 450 euros (duet acústic) / 1.000 euros (quart
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Moderna o popular
Valoracions
0 / 5
0 valoracions