Viatge sensorial creatiu 'El meu poble, la lluna' Raquel Moron
Raquel Moron-Viatge sensorial creatiu 'El meu poble, la lluna'
Raquel Moron-Viatge sensorial creatiu 'El meu poble, la lluna'
Raquel Moron-Viatge sensorial creatiu 'El meu poble, la lluna'
Raquel Moron-Viatge sensorial creatiu 'El meu poble, la lluna'
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Amb una instal·lació immersiva i un recorregut a través de tots els sentits, es proposa a grans i petits una aventura interactiva i participativa, guiats per la creadora Raquel Moron, la qual s’enfunda en el personatge del conte il·lustrat El meu poble, la lluna, i us convida a transitar per tot un seguit de pistes i proves per descobrir l’entrellat d’una història màgica plena de sorpreses. Es tracta d’un espectacle participatiu que entrellaça les arts visuals i les arts escèniques i crea un món imaginari i sensorial.

Currículum

Raquel Moron és una artista visual i activista cultural, que ha desenvolupat en els darrers divuit anys projectes artístics comunitaris i projectes artístics per a la transformació social. Ha format part de la Xarxa Artibarri i ha guanyat el premi d’innovació pedagògica del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). Actualment, investiga sobre el llenguatge sensorial, en el qual s’ha especialitzat amb el Postgrau de llenguatge sensorial i poètica del joc de la Universitat de Girona (UdG) i el Teatro de los Sentidos. Els seus treballs l’han portat a presentar diferents festivals i exposicions tant en l’àmbit català com internacional i participar-hi. La seva trajectòria professional s’ha vist culminada amb la publicació del seu treball en diversos articles i notícies de premsa especialitzada en diferents mitjans de comunicació. Gràcies al seu darrer treball The Dreamers (instal·lació-recorregut vivencial amb joves menors no acompanyats), l’artista ha guanyat el Premi del Públic al FITT de Tarragona el 2020. The Dreamers: https://www.youtube.com/watch?v=ZrrGdGoGfy0&t=8s

Fitxa artística
Autoria:Raquel Moron Quesasa
Direcció:
Durada de l'espectacle:1 h
Públic:
Edats:A partir de 4 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:S'adapta a qualsevol espai; es requereix només que es pugui quedar a les fosques i que estigui buit d'elements (cadires, taules...).
L'espai ha de tenir una capacitat per a 20-25 persones.
Com que és un espectacle participatiu, el nombre màxim de participants és de 20 a 25 persones (comptant adults i nens). Es pot fer més d’una funció al dia (màxim, 4 funcions al dia). En cas que hi hagi més d’una funció al dia, es pot pactar el preu.
Temps de muntatge:1 h 30 min
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaiNo hi ha cap requeriment tècnic: tot el material el porta l'artista. Es necessita un endoll.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Raquel Moron Quesada
Nom del grup:
Raquel Moron
Telèfon mòbil:
650649885
Adreça electrònica:
raquelmoron75@gmail.com
Municipi:
Sant Joan de Mollet
Codi postal:
17463
Web:
www.raquelmoron.com
Import del caixet
400 euros / 250 euros (biblioteques)
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions