Cançons del mar Jordi Tonietti
Jordi Tonietti -Cançons del mar
Jordi Tonietti -Cançons del mar
Jordi Tonietti -Cançons del mar
Grup professional
Música
Sinopsi

Cançons del mar és un concert familiar i escolar, un concert per estimular la imaginació i la participació. És un viatge musical per diferents racons del mar. En Jordi Tonietti, quan era petit, volia ser mariner com el seu besavi! Vull navegar amb una barqueta i fer la volta al món!! Com canten les gavines? Algú ha vist una balena? Al llarg del concert proposem diferents maneres de fer els personatges de les cançons: els peixos (amb les mans podem fer el moviment dels peixos); l’estrella de mar (mans obertes amb els dits); la petxina (amb les dues mans picant); l’eriçó (comptant punxes amb els dits); la barca del pescador... Els objectius són els següents: despertar la curiositat per conèixer la diversitat del món marí; fer gaudir el públic de les cançons i fer que passi una bona estona; aconseguir la participació i la interrelació entre el públic i els músics; saber què és i com es canta una havanera. Els teatres i auditoris on s’ha representat Cançons del mar són els següents: l’Auditori Calldetenes, la Canal de Tona, l’Atlàntida de Vic, Cirvianum de Torelló, el Teatre de Roda de Ter, el Monumental de Mataró, la Sala d’Argentona, la Massa de Vilassar de Dalt, el Principal d’Arenys de Mar, l’Ateneu de Vilassar de Mar, l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, el Teatre Palau de Plegamans, l’Auditori de Terrassa, el Teatre de Palafrugell, el Teatre Conservatori de Manresa, el Teatre Municipal de Berga, l’Auditori.

Currículum

Quaranta anys de feina. Soc en Jordi Tonietti, aquest és el meu nom. Des del 1982 vaig amunt i avall cantant cançons, explicant contes i rondalles, intentant treure un somriure a petits i grans. He fet més de 5.000 actuacions arreu dels Països Catalans i altres indrets: als Estats Units (Miami Dade County Auditorium), Guatemala, Bèlgica, Luxemburg, França, Andorra, Madrid, Gijón, Còrdova... He actuat davant més de quinze mil persones en un escenari amb tanques de protecció i per a només tres infants, enfilat dalt d’una cadira. He cantat cançons dalt d’un remolc de tractor, a peu de terra, en una plaça empedrada, a sota d’un ametller, al damunt de sis taules de menjador d’escola, a dins d’un autobús, en una barca, en una capella, i a un munt de petits i bonics racons. M’han fet cantar a les 9 h del matí en un poble de Guatemala, a les 12 h del migdia d’un matí d’estiu al mig d’una pista poliesportiva, a les 11 de la nit enmig d’un camp ple de caragols i granotetes i a la 1 h de la matinada en un foc de camp. Així i tot, m’agrada la meva feina i segueixo amb la mateixa il·lusió que el primer dia.

Què han dit d’en Jordi Tonietti? «Les seves cançons ens han acompanyat en la nostra infantesa.» «El Bruce Springsteen dels infants.» «Amb ell la festa està assegurada!» «Els meus fills s’han passat tot el viatge cantant les seves cançons.» «He aprés a parlar el català amb les seves cançons.» «Ballem i cantem les seves cançons amb els nostres alumnes.» «Ens fa riure molt!» «Sap connectar amb els infants.» «Tota la família ha gaudit del seu espectacle.» «Les seves cançons ens ensenyen i ens donen “bon rotllo”».» «La meva filla no menja si no escolta les seves cançons.» «Un dels animadors de referència.» «Gracias por regalarnos sus canciones.»

Fitxa artística
Autoria:Jordi Tonietti
Direcció:
Actor/Actriu:Jordi Tonietti
MUS:Oriol A. Tonietti
MUS:Llorenç Pujol
MUS:Jep Perxés
Durada de l'espectacle:55 min
Públic:
Edats:De 3 a 8 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:Espai escènic mínim de 6 m x 5 m

Temps de muntatge:2 h
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaiCàmera negra, focus, sonorització
Presa de corrent de 2.000 W / 220 V
Fons i laterals negres
Focus frontals, zenitals, contra

En cas d'equip de so del teatre:
- 3 micròfons de veu
- 1 micròfon sense fil diadema
- 1 línia de guitarra
- 1 línia de baix
- 2 línies de teclat
- Microfonia per a la bateria (bombo,caixa,ambients)
- Monitoratge (4 monitors)
- Tècnic de so
Dades de contacte
Nom de contacte:
Jordi Tonietti Ferrero
Nom del grup:
Jordi Tonietti
Telèfon mòbil:
659434573
Adreça electrònica:
info@jorditonietti.com
Municipi:
Cabanelles
Codi postal:
17747
Web:
www.jorditonietti.com
Import del caixet
1.400 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Auditori
Valoracions
0 / 5
0 valoracions