Això és Rock per Xics Rock per Xics
Rock per Xics-Això és Rock per Xics
Rock per Xics-Això és Rock per Xics
Rock per Xics-Això és Rock per Xics
Rock per Xics-Això és Rock per Xics
Grup professional
Música
Sinopsi

Rock per Xics som un grup de rock per a tota la família que oferim un espectacle musical en què es fusionen el rock i la cançó popular catalana per transmetre la cultura i els valors del rock a les noves generacions, i es creen moments especials connectant nens i pares i fent gaudir tota la família. Es tracta d’una proposta molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills, ja que el repertori inclou grans clàssics del rock fusionats amb el cançoner popular català en clau de rock. Us imagineu les cançons d’AC/DC, Led Zeppelin, ZZTop, Ramones? amb les lletres de Paff el Drac Màgic, En Joan petit, El monstre de Banyoles, Si tu vas al cel?? Doncs Rock per Xics ho fem realitat juntament amb tots vosaltres per transmetre de forma molt divertida la cultura i els valors del rock, com l’alegria, l’amistat, la llibertat, l’entusiasme, l’autenticitat, la humilitat, etc. Els concerts compten amb la presència de mascotes, animadors, globus gegants, pirotècnia, i molta interacció amb el públic, i hi passen moltes coses divertides de principi a fi. La banda està formada per autèntics músics rockers amb molta experiència i qualitat, amb la producció i direcció artística d’Ismael Berengena. Viviu en família un autèntic concert de rock, de forma molt divertida!

Currículum

Rock per Xics neix l’any 2019 gràcies a Ismael Berengena, després d’un llarg recorregut com a músic professional especialitzat en música rock com a guitarrista i cantant, en el qual va acumular més de 1.500 concerts en la seva carrera artística. És llavors quan l’Ismael detecta una nova oportunitat tant de creixement personal per a la seva carrera com pel gran impacte que pot tenir i està tenint el rock en el públic infantil i familiar. Crea així durant l’any 2018 les cançons del primer disc i l’espectacle en directe, que es va estrenar el 2019. Es tracta d’una proposta molt atractiva, innovadora i original, per la fusió d’interessos entre pares i fills, ja que l’actual repertori inclou grans clàssics del rock fusionats amb el cançoner popular català en clau de rock. T’imagines les cançons d’AC/DC, Led Zeppelin, ZZTop, Ramones… amb les lletres de Paff el Drac Màgic, En Joan petit, El monstre de Banyoles, Si tu vas al cel…? Doncs Rock per Xics ho ha fet realitat i és el primer grup català de rock per a públic infantil i familiar amb una gran rebuda, impacte i acceptació per part del públic, i amb una projecció molt prometedora. La prova és la gran concurrència de públic als concerts, i la gran quantitat de visualitzacions dels videoclips al canal YouTube com podeu comprovar: https://www.youtube.com/c/RockPerXics. Els concerts compten amb la presència de mascotes, animadors, globus gegants, pirotècnia, i molta interacció amb el públic, on passen moltes coses divertides de principi a fi. La banda està formada per Ismael Berengena a la guitarra, veu, producció i direcció artística, Rubén Berengena a la bateria, Gerard Cantero al baix i veus, i Elena Vilà, que és qui s’encarrega de l’animació de l’espectacle, i també de la fotografia i el disseny gràfic de tot el projecte.

Fitxa artística
Autoria:Ismael Berengena
Direcció:
MUS:Ismael Berengena
MUS:Rubén Berengena
MUS:Gerard Cantero
Actor/Actriu:Elena Vilà
Tècnic/a so/llum:Jordi Garcia
Durada de l'espectacle:1 h 15 min
Públic:
Edats:Totes les edats
Fitxa tècnica
Mides escenari:Escenari mínim de 8 m de boca x 6 m de fondària x 1 m d'alçària
Temps de muntatge:2 h
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaiL'organitzador haurà de facilitar un equip de so i llums amb potència suficient per donar cobertura a tot el recinte, i adaptat a les necessitats tècniques del grup. Vegeu l'especificació tècnica (rider): https://drive.google.com/file/d/1SoGw3OMGSIaaxEUlOSWDuABFCALKqex3/view?usp=sharing
Dades de contacte
Nom de contacte:
Ismael Berengena
Nom del grup:
Rock per Xics
Telèfon mòbil:
620578698
Adreça electrònica:
ismaelberengena@gmail.com
Municipi:
Girona
Codi postal:
17006
Web:
https://rockperxics.com/
Import del caixet
2.400 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Moderna o popular
Auditori
Valoracions
0 / 5
0 valoracions