In scena Sübitus
Sübitus-In scena
Sübitus-In scena
Sübitus-In scena
Sübitus-In scena
Sübitus-In scena
Sübitus-In scena
Sübitus-In scena
Sübitus-In scena
Sübitus-In scena
Sübitus-In scena
Grup professional
Música
Sinopsi

Plasmant tota l’energia i experiència d’un grup ja consolidat dins el panorama de carrer dels festivals temàtics, Sübitus presenta In scena. Consisteix en un concert d’una hora en què repassem sobretot cançons medievals de les més conegudes (Llibre vermell de Montserrat, Cantigas d’Alfons X). Cuidant tots els detalls escènics, estètics i sonors, ampliem la dimensió de l’atmosfera medieval i hi donem un caràcter de concert en què hi ha moments participatius, moments de gaudi sonor i moments més vibrants. La posada en escena és espectacular: vestuari i instruments tradicionals/medievals, i decoració de l’escenari amb estendards i efectes especials (peveters, foc, guspires). És perfecte per a vespres o en inauguracions/cloendes de festivals i fires medievals, així com moments àlgids (sopars, etc.), i també esdeveniments de caire popular. Es pot combinar amb l’espectacle In via i fer tots dos formats durant el transcurs de la fira o esdeveniment.

Currículum

Sübitus neix de la formació musical que ha compost el nucli dur de l’espectacle Musicæst, de la companyia Festinamus, des de l’any 2005 i que ha participat en grans fires temàtiques a França i arreu de la península Ibèrica. Amb la mateixa idea i els mateixos músics, però amb una posada en escena i un espectacle renovats, Sübitus pretén concentrar els esforços a oferir un producte musical de qualitat, sense deixar de banda els aspectes visual i escènic, així com el rigor històric, tant en el vestuari com en els instruments i la sonoritat. Els membres que integren el grup han treballat o treballen en companyies de diferents punts del món de l’espectacle, com Xarop de Canya (espectacles de carrer), La Banda del Surdo (percussió i espectacles de carrer), Drakonia (espectacles temàtics), Graiatus (música medieval), Aestus (espectacles temàtics) o Tequatre (teatre), entre d’altres, i han estudiat en centres d’ensenyaments artístics superiors com l’Escola Superior d’Estudis Musicals Taller de Músics (Barcelona) o l’ERAM (Salt).

Fitxa artística
Autoria:Sübitus
Direcció:
MUS:Robert Serrano
MUS:Sergio Jiménez
MUS:Gemma Montoya
MUS:Marc Vilalta
MUS:Aarón Pérez
MUS:Isaac Rodríguez
Durada de l'espectacle:1 h
Públic:
Edats:Totes les edats
Fitxa tècnica
Mides escenari:Escenari mínim de 10 m x 8 m, amb dues tarimes de 2 m x 2 m
Temps de muntatge:2 h
Temps de desmuntatge:2 h
Requeriments tècnics per l'espaiUn vestuari per a 6 persones amb cadires i prou espai per deixar el material i objectes personals tancat; la companyia ha de poder disposar de la clau.

Els requeriments tècnics de l'escenari es negociaran segons l'especificació tècnica.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Isaac Rodríguez i Rodríguez
Nom del grup:
Sübitus
Telèfon mòbil:
686642868
Adreça electrònica:
info@subitus.net
Municipi:
Girona
Codi postal:
17005
Web:
http://www.subitus.net
Import del caixet
Diverses tarifes en funció del contrarider i els efectes especials
Exempt d'IVA
Etiquetes
Moderna o popular
Valoracions
0 / 5
0 valoracions