La Tereseta juga a Sinera (poesia) Núria Clemares
Núria Clemares-La Tereseta juga a Sinera (poesia)
Núria Clemares-La Tereseta juga a Sinera (poesia)
Núria Clemares-La Tereseta juga a Sinera (poesia)
Núria Clemares-La Tereseta juga a Sinera (poesia)
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

La Tereseta juga a Sinera acosta d’una manera interactiva i visual la figura d’Espriu i la seva obra. La Tereseta, el personatge de la narració La Tereseta que baixava les escales, cau del seu conte al laberint d’Ariadna, on s’haurà d’escapar del minotaure. Amb l’ajuda del públic, haurà de passar unes proves emocionants i divertides que la duran al món de la poesia i la tornaran a les narracions d’Espriu. Amb una escenografia senzilla i canviant, combinarem la diversió i el joc amb la poesia i la força visual de l’univers espriuenc, i ho vincularem tot amb els nostres dies per mostrar que la seva obra i les seves idees continuen sent molt actuals. Els textos que treballa l’espectacle són de poesia (El caminant i el mur, Les cançons d’Ariadna i Cementiri de Sinera); de teatre (Primera història d’Esther), i de narració (La Tereseta que baixava les escales). L’espectacle acaba amb una creació col·lectiva d’una poesia en forma de hip-hop. Està pensat per a infants de cinc a dotze anys, però els més petits, de dos, tres i quatre anys, també s’hi queden enganxats, sobretot per la persecució de la Tereseta i el minotaure. Els que ja saben llegir i els pares i mares col·laboren amb la Tereseta per solucionar les proves. S’assoleix l’objectiu de saber qui era Salvador Espriu, què és la poesia i què és el món imaginari de Sinera. És un espectacle en el qual tothom es diverteix molt, tal com es pot veure a l’enllaç següent: http://vimeo.com/66110359.

Currículum

Núria Clemares és actriu, narradora i creadora dels seus propis espectacles. Va rebre formació actoral a Barcelona, a la Nancy Tuñón, i al San Francisco City College, als Estats Units. El fet d’haver aprofundit en aspectes tan diversos com la comèdia de l’art, el clown, el text, l’actuació davant la càmera o la dansa contemporània, l’ha portat a ser una actriu molt versàtil, amb una gran capacitat creadora.

Basant-se en la gestualitat, la imaginació, l’humor, la improvisació i la paraula, passeja contes i llegendes per biblioteques, museus i escoles de tot arreu des de fa setze anys.

Fitxa artística
Autoria:Núria Clemares
Direcció:
Actor/Actriu:Núria Clemares
Durada de l'espectacle:1 h
Públic:
Edats:A partir de 4 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:4 m x 3 m
Temps de muntatge:45 min
Temps de desmuntatge:30 min
Dades de contacte
Nom de contacte:
Núria Clemares
Nom del grup:
Núria Clemares
Telèfon mòbil:
607479877
Adreça electrònica:
nuriaclemares@gmail.com
Municipi:
Figueres
Codi postal:
17600
Web:
www.nuriaclemares.com
Import del caixet
300 euros
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Espectacle literari
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions