Els colors de Duke Ellington Marcel Tomàs & Cascai
Marcel Tomàs & Cascai-Els colors de Duke Ellington
Marcel Tomàs & Cascai-Els colors de Duke Ellington
Marcel Tomàs & Cascai-Els colors de Duke Ellington
Marcel Tomàs & Cascai-Els colors de Duke Ellington
Marcel Tomàs & Cascai-Els colors de Duke Ellington
Marcel Tomàs & Cascai-Els colors de Duke Ellington
Grup professional
Teatre
Públic familiar
Sinopsi

Cascai Teatre i Girona Jazz Project presentem un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics. Amb el guiatge d’un dels grans compositors, directors i intèrprets de la història del jazz, Duke Ellington, presentem un concert teatralitzat, en què una banda de nou músics i dos actors ens proposaran un viatge musical a través de la història del jazz, tot passant per l’univers humorístic de Marcel Tomàs, que a banda d’exercir de mestre de cerimònies, interpretarà, juntament amb els músics, coreografies, esquetxos còmics i cançons. Tot plegat, al servei d’un show divertit i hilarant amb una banda sonora impecable i la inestimable participació del públic. Dalt de l’escenari farem un viatge musical per diferents estils jazzístics des dels seus inicis a principis del segle XX fins a l’actualitat. Alguns dels temes musicals que formaran part del repertori de l’espectacle són «Take the ?A? Train», «In a sentimental mood», «It don’t mean a thing», «Rockin’ in a Rhythm», «Caravan» o bé «Perdido», amb arranjaments d’Adrià Bauzó i Xavier Molina.

Currículum

Cascai Teatre fa més de 25 anys que desenvolupem el nostre treball de producció d’espectacles de creació pròpia, multidisciplinaris, fruit d’un seriós treball per contemporanitzar les disciplines de l’humor, el teatre gestual i el teatre visual. Això ens ha permès poder internacionalitzar-nos i portar a terme algunes representacions tant en l’àmbit nacional com internacional amb diversos espectacles. Si bé l’humor ha estat el nostre eix vertebrador, no ha estat l’única línia que ha treballat la companyia. També ens vam endinsar en el treball de text, portant als escenaris Pere i el Capità, de Mario Benedetti (2008), traducció i adaptació de Pere Puig, i l’octubre del 2019 vam estrenar Noucents, el pianista de l’oceà, d’Alessandro Baricco. Per esmentar els treballs més recents, el 2020 vam engegar la trilogia de clàssics d’humor amb l’espectacle Un tal Shakespeare, inspirat en l’univers de l’autor, el qual fa un repàs per les seves obres més famoses. L’ha seguit l’espectacle Un tal Quixot, el qual, estrenat el novembre del 2023, ens porta a viatjar per la gran obra de Cervantes amb molt d’humor. L’any 2021 vam estrenar amb la creació d’un espectacle de gran format, Els colors de Duke Ellington, el qual combina música i teatre i ha tingut una gran acollida del públic. Arran del gran èxit d’aquest format, aquest 2024 estrenem un espectacle també de gran format amb música en directe, L’orquestra impossible.

El 2023, aprofitant l’experiència en la fusió de música i teatre, vam produir l’espectacle Juguem?, de la companyia Ninnus, un concert teatralitzat dirigit a la primera infància.

 

Fitxa artística
Autoria:Marcel Tomàs
Direcció:
Actor/Actriu:Marcel Tomàs
Actor/Actriu:Toni Escribano
Tècnic/a so/llum:Gerard Canadell
Productor/a:Cascai Teatre
Actor/Actriu:Xavi Molina
Actor/Actriu:Adrià Bauzó
Actor/Actriu:Jordi Casas
Actor/Actriu:Raúl Pérez
Actor/Actriu:Aleix Cansell
Actor/Actriu:Tomàs Pujol
Actor/Actriu:Albert Clapés
Actor/Actriu:Pablo Martín
Actor/Actriu:Raúl Gallego
Director/a:Marcel Tomàs
Durada de l'espectacle:1 h 20 min
Públic:Familiar
Edats:--
Fitxa tècnica
Mides escenari:8 m x 6 m
Temps de muntatge:6 h
Temps de desmuntatge:2 h
Requeriments tècnics per l'espaiPer determinar segons l'espai.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Susana Lloret
Nom del grup:
Marcel Tomàs & Cascai
Telèfon mòbil:
679485861
Adreça electrònica:
info@cascai.com
Municipi:
Ullà
Codi postal:
17140
Web:
www.cascai.com
Import del caixet
Per negociar
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Espectacle musical
Teatre d'humor
Valoracions
0 / 5
0 valoracions