Un tal Shakespeare Marcel Tomàs & Cascai
Marcel Tomàs & Cascai-Un tal Shakespeare
Marcel Tomàs & Cascai-Un tal Shakespeare
Marcel Tomàs & Cascai-Un tal Shakespeare
Marcel Tomàs & Cascai-Un tal Shakespeare
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

Si ets un personatge shakespearià, mil maneres de morir tindràs, amb herois, malvats, traïdors, reis i enamorats per parts iguals. Vides creuades i aventures tan reals i tan actuals que no deixen indiferent ningú. Marcel Tomàs passa pel sedàs del seu particular univers creatiu algunes de les icones del gran dramaturg, les fa viatjar als temps moderns al servei d’un show hilarant.

El punt de partida són dos còmics que han estat convidats a fer una conferència sobre Shakespeare, però que no en tenen ni idea. Aprofitaran el lleuger coneixement d’alguns passatges de les seves obres més populars per desenvolupar-los a la seva manera i alhora enllaçar-los amb temes d’actualitat. S’inspiren en els grans temes de l’obra shakespeariana, com ara la mort, l’amor, el poder, etc., per construir un discurs crític, corrosiu i distorsionat de situacions d’actualitat que, tretes de context, resulten iròniques i molt divertides. Els mateixos personatges creen unes problemàtiques que els involucren per viure unes peripècies constants. Intentaran resoldre el conflicte a la seva manera i mai serà la millor manera, i això provocarà un desenllaç pervers amb conseqüències terribles, que farà que l’espectador se sorprengui constantment i es diverteixi.

Es tracta d’un espectacle fet a mida de Marcel Tomàs, que entra i surt de l’espectacle com i quan vol per sorprendre el públic a cada moment. Teatre dins el teatre, en què els personatges estan al servei del públic.


Currículum

Cascai Teatre fa més de 25 anys que desenvolupem el nostre treball de producció d’espectacles de creació pròpia, multidisciplinaris, fruit d’un seriós treball per contemporanitzar les disciplines de l’humor, el teatre gestual i el teatre visual. Això ens ha permès poder internacionalitzar-nos i portar a terme algunes representacions tant en l’àmbit nacional com internacional amb diversos espectacles. Si bé l’humor ha estat el nostre eix vertebrador, no ha estat l’única línia que ha treballat la companyia. També ens vam endinsar en el treball de text, portant als escenaris Pere i el Capità, de Mario Benedetti (2008), traducció i adaptació de Pere Puig, i l’octubre del 2019 vam estrenar Noucents, el pianista de l’oceà, d’Alessandro Baricco. Per esmentar els treballs més recents, el 2020 vam engegar la trilogia de clàssics d’humor amb l’espectacle Un tal Shakespeare, inspirat en l’univers de l’autor, el qual fa un repàs per les seves obres més famoses. L’ha seguit l’espectacle Un tal Quixot, el qual, estrenat el novembre del 2023, ens porta a viatjar per la gran obra de Cervantes amb molt d’humor. L’any 2021 vam estrenar amb la creació d’un espectacle de gran format, Els colors de Duke Ellington, el qual combina música i teatre i ha tingut una gran acollida del públic. Arran del gran èxit d’aquest format, aquest 2024 estrenem un espectacle també de gran format amb música en directe, L’orquestra impossible.

El 2023, aprofitant l’experiència en la fusió de música i teatre, vam produir l’espectacle Juguem?, de la companyia Ninnus, un concert teatralitzat dirigit a la primera infància.

 

Fitxa artística
Autoria:Marcel Tomàs
Direcció:
Director/a:Marcel Tomàs
Durada de l'espectacle:1 h 20 min
Públic:Familiar
Edats:--
Fitxa tècnica
Mides escenari:Adaptable segons l'espai.
Temps de muntatge:4 h
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaiLa companyia disposa d'equipament tècnic propi.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Susana Lloret
Nom del grup:
Marcel Tomàs & Cascai
Telèfon mòbil:
679485861
Adreça electrònica:
info@cascai.com
Municipi:
Ullà
Codi postal:
17140
Web:
www.cascai.com
Import del caixet
Per negociar
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Teatre d'humor
Valoracions
0 / 5
0 valoracions