Strideboom! La Madam Boogie
La Madam Boogie-Strideboom!
La Madam Boogie-Strideboom!
La Madam Boogie-Strideboom!
La Madam Boogie-Strideboom!
La Madam Boogie-Strideboom!
La Madam Boogie-Strideboom!
Grup professional
Música
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

La Madam Boogie et proposa un recorregut per alguns dels temes més representatius de l’stride piano i el bugui-bugui, dos gèneres jazzístics que van tenir el seu boom durant les primeres dècades del segle XX a les grans ciutats nord-americanes. Cada una de les peces d’aquesta selecció vol retre homenatge a l’estil característic dels grans pianistes del moment, com Jelly Roll Morton, Fats Waller o Albert Ammons. Partint de les gravacions d’aquests genis, hem restaurat minuciosament cada cançó perquè revisquis el so més autèntic en format trio!

Currículum

Albert Llovet entén el piano com una forma de transportar-se en el temps. En els darrers anys s’ha dedicat a l’estudi del ragtime i el bugui-bugui amb especialistes de la talla de Lluís Coloma. De la seva trajectòria cal remarcar el pas pel Festival de Jazz de Girona, el Festival Internacional de Música de Cadaqués, el Black Music Festival i el Festival Sala Montjuïc de Barcelona.

Davit Bayés ha estudiat llenguatge, improvisació i harmonia a l’Escola de Música de Badalona i al Taller de Músics de Barcelona. Ha rebut classes de reconeguts mestres del contrabaix com Horacio Fumero, David Mengual, Giulia Valle o Richy Ferrer. Al llarg de la seva trajectòria professional ha acompanyat nombrosos artistes, amb els quals ha enregistrat una dotzena de discos, i ha participat en diversos musicals, com Mamma Mia.

Rafel Rostey impregna el conjunt de la sonoritat de l’època explorant una gran varietat de ritmes d’arrel tradicional. Va formar-se al Taller de Músics de Barcelona, amb grans bateries com David Xirgu, Jordi Rossy i Jeff Ballard. Després d’ampliar els coneixements d’harmonia amb el professor Lluís Vergés, obtingué el títol d’especialista intèrpret en música moderna, i en l’actualitat compagina la feina de músic amb la de professor de bateria en diferents escoles.

Fitxa artística
Autoria:La Madam Boogie
Direcció:
:Albert Llovet
:David Bayés
:Rafel Rostey
Durada de l'espectacle:1 h 30 min
Públic:Familiar
Edats:--
Fitxa tècnica
Mides escenari:Escenari mínim de 3,5 m x 2 m.
Temps de muntatge:1 h 15 min
Temps de desmuntatge:30 min
Requeriments tècnics per l'espaiÉs necessari un punt de corrent proper a l’escenari.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Albert Llovet Canals
Nom del grup:
La Madam Boogie
Telèfon mòbil:
606927192
Adreça electrònica:
lamadamboogie@gmail.com
Municipi:
Vilanant
Codi postal:
17743
Web:
https://lamadamboogie.com
Import del caixet
540 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Moderna o popular
Valoracions
0 / 5
0 valoracions