Les amistats de Mozart: Maite Mer & Eva Ribas (sopranos). Veus líriques, perruques i enigmes amorosos! Maite Mer, soprano
Maite Mer, soprano-Les amistats de Mozart: Maite Mer & Eva Ribas (sopranos). Veus líriques, perruques i enigmes amorosos!
Maite Mer, soprano-Les amistats de Mozart: Maite Mer & Eva Ribas (sopranos). Veus líriques, perruques i enigmes amorosos!
Grup professional
Música
Apte per a biblioteques
Sinopsi

En aquest espectacle líric dramatitzat, les dues sopranos escenifiquen els moments musicals més famosos del gran autor del classicisme. La posada en escena i el vestuari són de l’època per transportar l’espectador a un recital en què les veus i la trama s’entrellacen, en aquest passeig per la música mozartiana.

A voltes acompanyades per un pianista, a voltes per un quartet de corda, les dues sopranos i les seves perruques esdevenen la clau de l’enigma amorós d’aquests fragments d’òpera seleccionats.

Currículum

Maite Mer centra la seva carrera lírica professional en l’òpera i la cançó. És titulada superior en cant pel Conservatori Superior de Música de Barcelona i llicenciada en musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Els autors contemporanis catalans sempre ocupen un lloc important en els seus recitals. Ha editat els CD següents: Recital (2003), Compositors de Girona (2008), Cançons de la meva vida (2011, beca Kreas de l’Ajuntament de Girona) i Sardanes i cançons amb La Principal de la Bisbal (2021). Ha actuat com a solista en nombrosos espectacles, dels quals destaquem els més recents: Les amistats de Mozart; Cantata 1714-2014; El gran dia de Girona, de Francesc Civil; La vídua alegre, de Lehár, i Gala lírica: òpera i sarsuela. Va ser fundadora i presidenta dels Amics de l’Òpera de Girona.

Fitxa artística
Autoria:Obres de Mozart i altres autors
Direcció:
:
:
Durada de l'espectacle:50 min
Públic:
Edats:--
Fitxa tècnica
Mides escenari:Escenari mínim de 4 m x 4 m
Temps de muntatge:2 h
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaiPiano de cua, il·luminació, i equip de so en cas de ser espai exterior.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Maite Mer
Nom del grup:
Maite Mer, soprano
Telèfon mòbil:
676930024
Adreça electrònica:
maitemermanagement@gmail.com
Municipi:
Girona
Codi postal:
17003
Web:
Import del caixet
A partir de 800 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Clàssiques
Valoracions
0 / 5
0 valoracions