Taller de nadons: vincles La Formigueta Curiosa
La Formigueta Curiosa-Taller de nadons: vincles
La Formigueta Curiosa-Taller de nadons: vincles
La Formigueta Curiosa-Taller de nadons: vincles
La Formigueta Curiosa-Taller de nadons: vincles
Grup professional
Taller
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Aquest taller es completarà en tres sessions separadament, en les quals es treballarà diferents maneres d’estimular el nadó.

Sessió 1: es treballarà la psicomotricitat gruixuda, fent el pare o la mare partícips de l’activitat. Es tracta que el nadó vagi prenent consciència de les limitacions del propi cos i del moviment amb diferents ritmes i posicions. S’utilitzarà la música per acompanyar l’activitat de manera que sigui un joc per a tots.

Sessió 2: en aquesta sessió es treballarà la part sensorial amb diversos materials que el nadó podrà manipular i amb els quals podrà experimentar. El tacte i la visió són els sentits principals que es volen estimular.

Sessió 3: es treballarà sensorialment utilitzant instruments musicals i la veu amb diferents tonalitats. El nadó experimentarà una varietat de sons que entre mare-nadó-pare manipularan per a una estimulació auditiva, tàctil i visual, de manera que s’afavoreixi l’augment de connexions neuronals al cervell.

Està recomanat per a nadons de 6 a 15 mesos, pares i mares.

Currículum

Tinc més de disset anys d’experiència en treball d’acompanyament i d’autorealització amb infants i adolescents. He participat en tallers de Teatre de l’Oprimit i em vaig endinsar en el món Gestalt formant-me en teràpia Gestalt infantil i adolescent. Més de trenta-cinc biblioteques i escoles han pogut experimentar els beneficis dels meus espectacles i tallers infantils. He educat infants en diversos països com el Regne Unit, Veneçuela-Amazones i Espanya. M’he format en Iniciació a l’educació Waldorf i Comunicació eficaç amb adolescents per entendre en profunditat el comportament i les emocions infantils. Constantment m’actualitzo i busco mètodes per enfortir el vincle emocional familiar a través del teatre infantil i els espectacles familiars.

Fitxa artística
Autoria:La Formigueta Curiosa
Direcció:
:
Durada de l'espectacle:45 min
Públic:
Edats:Nadons (fins a 20 mesos)
Fitxa tècnica
Mides escenari:Sala de 6 m x 9 m com a mínim.
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:45 min
Requeriments tècnics per l'espaiAltaveus amb entrada USB (no essencial).
Dades de contacte
Nom de contacte:
Eva Molina
Nom del grup:
La Formigueta Curiosa
Telèfon mòbil:
695885039
Adreça electrònica:
info@laformiguetacuriosa.cat
Municipi:
Ripoll
Codi postal:
17500
Web:
https://laformiguetacuriosa.cat
Import del caixet
180 euros cada taller (format biblioteca) + quilometratge
Exempt d'IVA
Etiquetes
Taller de música
Taller de dansa
Valoracions
0 / 5
0 valoracions