La poètica del vi en Vinyoli, Vinyoli comentat i Vinyoli, la poesia del mar Olga Cercós - contes
Olga Cercós - contes-La poètica del vi en Vinyoli, Vinyoli comentat i Vinyoli, la poesia del mar
Grup professional
TeatreTaller
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Us oferim tres activitats per triar: La poètica del vi en Vinyoli, Vinyoli comentat i Vinyoli, la poesia del mar.

A La poètica del vi en Vinyoli, a través del vi i del seu món, les vinyes, la verema, les botes i les copes, els cellers i les tavernes..., Vinyoli celebra la vida alhora que escorcolla els replecs més foscos de l’ànima.

A Vinyoli comentat, us proposem un recorregut per la vida i l’obra poètica de Joan Vinyoli. L’objectiu és acostar, d’una manera amena i engrescadora, l’obra d’aquest immens poeta als lectors que no el coneixen. Cada poema és recitat per l’actriu Olga Cercós i tot seguit comentat per l’escriptor Miquel Martín. Els poemes corresponen a diferents llibres i èpoques, i pretenen reflectir tant la seva evolució literària com vital, tenint en compte que, en Vinyoli, vida i obra anaven profundament lligades. Proposem, doncs, un viatge per la trajectòria d’un dels poetes més decisius i fascinants de la nostra literatura, a través de les seves vivències, creacions, reflexions i dels espais i els paisatges que el van marcar: Barcelona, Santa Coloma de Farners, Begur...

A Vinyoli, la poesia del mar ens acostem a l’univers poètic de Joan Vinyoli a través dels poemes que parlen del mar, un dels símbols més essencials de la seva obra.

Currículum

Olga Cercós és actriu. Des del 2001 treballa com a narradora oral en campanyes de dinamització lectora. Com a actriu ha actuat, entre d’altres, al Teatre Nacional de Catalunya, El Canal, el Teatre Tantarantana i l’Espai Brossa, sota la direcció d’Helena Tornero, Marilia Samper, Mariana Yáñez, Quique Culebras, Xavier Giménez i Àlex Rigola, entre d’altres. Com a rapsoda, se l’ha pogut sentir recitant Vinyoli al Festival de Poesia de Girona i al festival (A)phònica, i Lorca al cicle «A pas de poeta», entre d’altres. Ha guanyat el Premi Joan Petit de conte infantil dels premis Recull. És autora dels contes On és la mama? i Qui farà riure a la princesa?

Fitxa artística
Autoria:Adaptació de Miquel Martín i Serra
Direcció:
Actor/Actriu:Comentari i selecció dels poemes: Miquel Martín i Serra
Actor/Actriu:Lectura: Olga Cercós
Durada de l'espectacle:1 h (aprox.)
Públic:
Edats:Adults i joves
Fitxa tècnica
Mides escenari:
Temps de muntatge:
Temps de desmuntatge:
Dades de contacte
Nom de contacte:
Olga Cercós Bernal
Nom del grup:
Olga Cercós - contes
Telèfon mòbil:
615259736
Adreça electrònica:
olgacercos@gmail.com
Municipi:
Begur
Codi postal:
17255
Web:
www.olgacercos.blogspot.com
Import del caixet
Consulteu-lo
Exempt d'IVA
Etiquetes
Espectacle literari
Text contemporani
Taller de poesia
Valoracions
0 / 5
0 valoracions