Bufant Fort Street Band-Entre concerts
Grup amateur
Música
Sinopsi

Bufant Fort Street Band ha creat un espectacle dissenyat per fer-se entre concerts, és a dir, per evitat l’estona morta que hi ha quan actua més d’un grup en un escenari i cal fer el canvi d’escenari.

Durant aquest temps, Bufant Fort ocupa la zona del públic amb un espectacle fresc i dinàmic que fa que la festa no decaigui mentre es fa el canvi d’escenari. Es vol fer arribar la música de carrer davant dels escenaris, trencant els esquemes i fent xou mentre a l’escenari es fa el canvi de grup. A part de la pròpia xaranga, comptem amb un animador i un carrito de reforç logístic i auditiu per tenir més presència.


Currículum

Bufant Fort Street Band és una banda de carrer formada per músics d’arreu de les comarques gironines. Connectem amb el públic per oferir una posada en escena única en què es pot ballar i gaudir de la música d’actualitat i dels grans hits que mai passen de moda. Bufem i donem espectacle per a grans i petits, en estàtic i itinerant, a peu de carrer o en escenari...


Som la xaranga que busques. Fa anys que toquem arreu de Catalunya, en festes com les del Tura, Diverland, les barraques de Girona..., i també per França. En definitiva, toquem allà on la gent tingui ganes de sentir-nos bufant fort!

Fitxa artística
Autoria:Bufant Fort Street Band
Direcció:
Durada de l'espectacle:Entre 20 i 45 min
Públic:
Edats:Totes les edats
Fitxa tècnica
Mides escenari:No es necessita res més que públic i ganes de passar-ho bé. Nosaltres posem la resta.
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:20 min
Requeriments tècnics per l'espaiSerà necessari disposar d'un camerino per poder deixar els nostres objectes personals i les fundes dels instruments. També cal una persona que s'encarregui de controlar el correcte desenvolupament de l'espectacle. Finalment, es demana disposar d'algunes begudes (aigua i cervesa si pot ser).
Dades de contacte
Nom de contacte:
Carles Massallé Cruañas
Nom del grup:
Bufant Fort Street Band
Telèfon mòbil:
619375469
Adreça electrònica:
bufantfortsb@gmail.com
Municipi:
Sarrià de Ter
Codi postal:
17840
Web:
bufantfort.cat
Import del caixet
850 euros
Exempt d'IVA
Etiquetes
Espectacle de carrer
Moderna o popular
Valoracions
0 / 5
0 valoracions