In via Sübitus
Sübitus-In via
Sübitus-In via
Sübitus-In via
Sübitus-In via
Sübitus-In via
Sübitus-In via
Sübitus-In via
Sübitus-In via
Grup professional
Música
Sinopsi

L’espectacle consta d’un grup de músics de carrer que toquen música medieval en un format completament itinerant adequat per a cercaviles, rues i seguicis en el marc de les fires medievals, així com per a actes populars i tradicionals. El repertori que interpreten inclou temes d’orígens més ancestrals, o si més no amb una marcada sonoritat envellida, basada en troballes de cançons de les èpoques medieval i renaixentista, però també temes més actuals, que el grup ha arranjat adaptant-los a la formació que proposen per aconseguir la sensació de trobar-se al bell mig de l’edat mitjana. En el format habitual, Sübitus proposa una formació de quintet: una gralla dolça sense claus, una gralla dolça amb claus, una tarota, un timbal de cordes petit amb bordonera i un timbal de cordes gros. Tot això, a més de diversos instruments de percussió menor, així com corns per donar suport a les freqüències greus.

Currículum

Sübitus neix de la formació musical que ha compost el nucli dur de l’espectacle Musicæst, de la companyia Festinamus, des de l’any 2005 i que ha participat en grans fires temàtiques a França i arreu de la península Ibèrica. Amb la mateixa idea i els mateixos músics, però amb una posada en escena i un espectacle renovats, Sübitus pretén concentrar els esforços a oferir un producte musical de qualitat, sense deixar de banda els aspectes visual i escènic, així com el rigor històric, tant en el vestuari com en els instruments i la sonoritat. Els membres que integren el grup han treballat o treballen en companyies de diferents punts del món de l’espectacle, com Xarop de Canya (espectacles de carrer), La Banda del Surdo (percussió i espectacles de carrer), Drakonia (espectacles temàtics), Graiatus (música medieval), Aestus (espectacles temàtics) o Tequatre (teatre), entre d’altres, i han estudiat en centres d’ensenyaments artístics superiors com l’Escola Superior d’Estudis Musicals Taller de Músics (Barcelona) o l’ERAM (Salt).

Fitxa artística
Autoria:Sübitus
Direcció:
Actor/Actriu:Isaac Rodríguez
MUS:Aaron Pérez
Actor/Actriu:Marc Vilalta
MUS:Robert Serrano
Actor/Actriu:Sergio Jiménez
Director/a:Isaac Rodríguez
MUS:Gemma Montoya
:
Durada de l'espectacle:20-40 min per actuació
Públic:
Edats:Totes les edats
Fitxa tècnica
Mides escenari:
Temps de muntatge:1 h
Temps de desmuntatge:30 min
Requeriments tècnics per l'espaiUn vestuari per a 6 persones amb cadires i prou espai per deixar el material i objectes personals tancat; la companyia ha de poder disposar de la clau.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Isaac Rodríguez i Rodríguez
Nom del grup:
Sübitus
Telèfon mòbil:
686642868
Adreça electrònica:
info@subitus.net
Municipi:
Girona
Codi postal:
17005
Web:
http://www.subitus.net
Import del caixet
Consulteu-lo
Exempt d'IVA
Etiquetes
Espectacle de carrer
Valoracions
5 / 5
1 valoracions