Meritxell Yanes Contacontes-Papepipoemes!
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Vet aquí una vegada hi havia un país on la gent gairebé no parlava, i les poques vegades que parlaven ho feien amb poesia. Això no vol dir que només parlessin amb poesia, però sí que ho feien més que nosaltres! Per dir «bon dia», sabeu com ho feien?


Amb Papepipoemes entrarem dins d’un conte per passejar-nos per diversos poemes infantils de diferents autors. Una manera divertida d’acostar la poesia als nens i nenes!

Currículum

Mercè Pons es forma a l’Institut del Teatre de Barcelona en el departament de veu i completa la formació amb diversos cursos. El 1989 va ser premiada com a actriu revelació per la Crítica de Barcelona; el 1992 rep el Premi de Cinematografia Ciutat de Barcelona, i el 1997, el Premi Ojo Crítico com a millor actriu. La seva carrera s’ha desenvolupat principalment en el teatre, la televisió i el cinema.


Meritxell Yanes neix a Girona l’any 1976. Es diploma en interpretació a l’escola de teatre El Galliner i completa la formació en diferents cursos a Barcelona, Reggio de l’Emília i Buenos Aires, entre altres llocs. Ha participat com a actriu en diferents espectacles teatrals: Compartir ubicació (2020), Dolors (2019), Llibràlegs III (2016), Ventura (2015), El carreró de les bruixes, amb direcció de Toni Albà (2014-2015), El balneari, amb direcció d’Albert Prat (2013), Mgogoro, amb direcció de Mentidera Teatre, entre molts altres.

Fitxa artística
Autoria:Meritxell Yanes
Direcció:
Actor/Actriu:Meritxell Yanes
Escenografia:Imma de Batlle
Durada de l'espectacle:40 min
Públic:
Edats:A partir de 5 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:Adaptable
Temps de muntatge:
Temps de desmuntatge:
Dades de contacte
Nom de contacte:
Meritxell Yanes
Nom del grup:
Meritxell Yanes Contacontes
Telèfon mòbil:
679485841
Adreça electrònica:
info@meritxellyanes.com
Municipi:
Celrà
Codi postal:
17460
Web:
www.meritxellyanes.com
Import del caixet
250 euros
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Espectacle literari
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions